Į besiplėtojančias ir ne tik rinkas „Nokia“ bandys žengti su „109” ir „114” telefonais  (6)

„Nokia“ dažniausiai bet kokį svarbesnį modelį, nežvelgiant į tai, jis pigus ar brangus, pristato prideramai, tačiau taip nenutiko su „Nokia 114” telefonu, kuris taikosi į besiplėtojančias rinkas, kaip kad Indijos ar Kinijos. Ir nors šis telefonas buvo pristatytas tyliai, jis susilaukė dėmesio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusį mėnesį „Nokia“ pristatė „109“ telefoną su sau būdingomis fanfaromis, nes šis modelis tekainuos apie 50 JAV dolerių tiek Europoje, tiek ir Kinijoje bei kitose Azijos rinkose, nors pasižymės 1.8 colio įstrižainės ekranu, FM radiju ir „microSD“ kortelių skaitytuvu. Tokio telefono turėtojai galės jį naudoti ypatingai ilgai, nes budėjimu rėžimu jis galės veikti ilgiau kaip mėnesį.

Atsižvelgdama į tai, kad, ypatingai Azijos rinkose, vartotojai mėgsta turėti telefone įdėtas dvi SIM korteles, Nokia pristatė „109“ modelio dvynį „114”, kuris, kaip jau supratote, skiriasi galimybe turėti dvi SIM korteles vienu metu, tačiau minimalių pakitimų yra ir daugiau.

Mes jau minėjome, kad budėjimo rėžimu „Nokia 109“ gali veikti ilgiau nei mėnesį, o šis modelis pasižymi 800 mAh talpos ličio jonų baterija, tačiau „Nokia 114” turi net 1080 mAh talpos bateriją. Nepaisant to, dėl to, jog čia „Nokia“ panaudojo du GSM modulius, telefonas budėjimo rėžimu jau nebeišbūna pilno mėnesio, kaip kad jo brolis „Nokia 109”. „Nokia 114” dar turi ir kamerą, nors pastaroji yra ypatingai blogos kokybės.

„Nokia 114”, bent jau Indijoje ir Kinijoje, pasirodys šių metų gruodį, tačiau apie kitas rinkas kol kas nepranešama, kaip ir įrenginio kaina. Jo brolis „Nokia 109“ Europoje, Kinijoje ir kitose Azijos rinkose, kaip ir „Nokia 114“, pasirodys šių metų gruodį. Jo sulauksime ir Lietuvoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(0)
(5)

Komentarai (6)