„Asus“: „Intel“ tieks tik šiek tiek daugiau BGA tipo procesorių  (3)

Kalbant, jog lustų gamybos gigantas „Intel“ bėgant metams vis labiau pereis prie BGA standarto procesorių, kas reiškia, jog procesoriai būtų nebe įdedami, bet įlituojami, taip suduodant rimtą smūgį pagrindinių plokščių gamintojams, vienas iš jų gamybos lyderių „Asus“ panoro pakomentuoti situaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Taip, Intel tieks šiek tiek daugiau BGA tipo procesorių, nei jie tai darė, sakykime, šiais metais, tačiau viskas nėra taip jau blogai, kaip kai kurie galvoja. Industrija ir toliau gyvuos, o pagrindinių plokščių gamintojai su viskuo susidoros kuo puikiausiai. Panikuoti tiesiog nėra dėl ko.“, - sakė kompanijos „Asus“ viceprezidentas ir pagrindinių plokščių padalinio vadovas Joe Hsiehas.

Galime priminti, jog iš pradžių pasirodė pranešimų, kad „Intel“ didžiąją dalį savo procesorių tieks BGA standarte, tačiau kiek vėliau situacija pasikeitė. Iškart po to AMD pranešė, kad ir toliau leis laisvai keisti procesorius, o tie patys „Intel“ pasakė, jog jų strategija artimiausiam laikotarpiui nesikeičia, tačiau apie ilgesnį laikotarpį lustų gamybos gigantas kalbėti nepanoro nenorėdamas atskleisti savo planų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(0)
(5)

Komentarai (3)