"Razer Edge": žaidimų fanatams skirtas planšetinis kompiuteris (Video)  (4)

Kaip žinia, kompanijos "Razer" produkcija visų pirmų skirta negalintiems gyventi be žaidimų. Po šiuo prekiniu ženklu slepiasi tokia produkcija, kaip klaviatūros, pelės, manipuliatoriai, ausinės bei visokiausi kiti aksesuarai. Vis tik paskutiniu metu gamintojas nusprendė žengti ir į žaidimams skirtų kompiuterinių sistemų rinką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu kompanija vartotojams siūlo nešiojamą kompiuterį "Blade", tuo tarpu parodos CES 2013 metu buvo anonsuotas ir žaidimų fanatams skirtas planšetinis kompiuteris "Razer Edge".

Priminsime, kad apie žaidėjams skirtą planšetę gandai kalbėjo ir anksčiau, tačiau prieš tai visa tai buvo žinoma pavadinimu "Project Fiona". Reikia pripažinti, kad planšetinis kompiuteris turi tikrai ne pačią patraukliausią kainą: už bazinę versiją žaidėjui teks atiduoti mažiausiai $1000 (~ 2650 lt), tuo tarpu už papildomą klaviatūrą, kuri yra viena išskirtinių "Razer Edge" ypatybių, teks atiduoti dar $250 (~ 660 lt).


Už $99 (~ 260 lt) galima įsigyti išplėtimo stotelę, kurioje yra trys USB 2.0 lizdai, HDMI ir garso išvestys. Šio priedo dėka galima prijungti žaidimų manipuliatorių arba išorinį monitorių, o visa tai paversti kažkuo panašiu į konsolę. Planšetinis kompiuteris gali būti komplektuojamas ir šiais laikais madingu aksesuaru – prijungiama klaviatūra, kurioje yra papildoma baterija ir keli USB lizdai. Šio priedo kaina – $69 (~ 185 lt).


Bazinę "Razer Edge" konfigūraciją sudaro dviejų branduolių procesorius "Intel Core i5" (1.7 @ 2.6 GHz), 4 GB operatyviosios atminties, diskretinė vaizdo plokštė "nVidia GeForce GT 640M LE" su 2 GB DDR3 vaizdo atminties, 64 GB integruotas duomenų kaupiklis. 10,1“ įstrižainės ekrano raiška – 1366 x 768. Kas nejaučia pinigų trūkumo, gali įsigyti modifikaciją „Edge Pro“. Šiuo atveju bus galima gauti dviejų branduolių 1,9 GHz Core i7, 8 GB operatyviosios atminties, 128 GB arba 256 GB SSD kaupiklį. Pastarojo sprendimo kaina – $1300 (~ 3450 lt). Abiejuose modeliuose įdiegtas Wi-Fi modulis, USB 3.0 sąsaja, priekinėje dalyje esanti kamera, operacinė sistema "Windows 8 Pro".

 

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(1)

Komentarai (4)