Naujasis Samsung flagmanas pats prasukinės interneto puslapius  (0)

Natūralu, kad iš naujojo Samsung išmaniojo telefono Galaxy S IV visi laukia ne tik proveržio aparatinės įrangos srityje, tačiau laukia ir naujų, pažangių programinių funkcijų. Viena iš jų, kaip praneša leidinys The New York Times, nurodydamas anoniminį šaltinį iš Samsung, gali būti galimybė sekti vartotojo akių padėtį, o visa tai leis pačiam telefonui prasukti naršyklėje Interneto puslapius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šių metų vasario mėnesį Samsung jau užregistravo prekinį ženklą „Eye Scroll“. Visai tikėtina, jog to paties pavadinimo technologija suras prieglobstį ir būsimuose kompanijos išmaniuosiuose telefonuose bei planšetiniuose kompiuteriuose. Kartu buvo užregistruotas ir prekinis ženklas „Eye Pause“, tačiau apie šios funkcijos diegimo perspektyvą kalbėti dar anksti.

Idėja, kuri numato žmogaus akių padėties sekimą, nėra nauja. Štai išmaniajame telefone Galaxy S III jau naudojama technologija Smart Stay, kuri seka akių padėtį, automatiškai atjungdama ekrano pašvietimą tais momentais, kai žmogus visiškai nežiūri į ekraną. Kad technologija veiktų, panaudota priekinėje dalyje įdiegta išmaniojo telefono kamera. Akivaizdu, kad Galaxy S IV šią funkciją realizuos kiek aukštesniame lygmenyje. Priminsime, kad naujasis Samsung flagmanas turi būti anonsuotas kovo 14 d.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (0)