Renault pristato agresyvios išvaizdos Clio GT  (3)

Prancūzų gamintojas Renault pristato Clio GT versiją, kuri turės agresyvią Clio 200 Turbo modelio išvaizdą, bet bus derinama su silpnesniu varikliu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis Clio GT turės agresyvaus dizaino spoilerius ir bamperius, 17 colių diametro ratlankius, dviejų chromuotų vamzdžių išmetimo sistemą bei GT žymėjimą. Viduje taip pat sutiksime sportiškų elementų kaip aliuminio pedalus, sportines sėdynes bei kitus prietaisus.

Clio GT turės 1,2 litro turbininį variklį, kuris bus sujungtas su šešių pavarų dviejų sankabų automatine transmisija. Su 120 AG motoru Clio GT 100 km/h greitį pasieks per 9 sekundes. Su dviejų sankabų pavarų dėže GT modelis sunaudos vos 5,2 l benzino, o į aplinką išmes 120 g/km CO2.

Gamintojo sukurta R-Link informacinė sistema taip pat yra sumontuota šiame modelyje. Per R-Link sistemoje esančią „Renaultsport Monitor“ programą bus galima matyti plataus diapazono telemetrijos duomenis apie automobilio elgseną. Be to, automobilyje yra sumontuotas „Renaultsport Drive“ mygtukas, kuris pasiūlys pasirinkti „normalų“ arba „sportinį“ automobilio rėžimą, kuris paaštrins akseleratoriaus jautrumą, pagreitins pavarų perjungimą ir „pasunkins“ vairo stiprintuvą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Nikas Lemeška
(3)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: