TV laidoje „Nokia“ vadovas nepasigailėjo „iPhone“ ir tiesiog šveitė jį į šoną (Video)  (12)

Interneto forumuose ir bloguose praėjusį savaitgalį šmėžavo TV laidos fragmentas, kuriame suomių telefonų gamintojo „Nokia“ vadovas Stephenas Elopas Suomijos rinkai pristatinėjo naująjį „Lumia 620” išmanųjį telefoną, tačiau laidos pažiba netikėtai tapo „Apple iPhone“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

TV laidos vedėjas, kaip galite pamatyti apačioje, jei suprantate anglų kalbą, vis klausinėjo apie „Lumia 928” išmanųjį telefoną, kurį matė kažkur spaudoje. S. Elopas atsakė, kad apie tokį nėra girdėjęs, nes jo kompanija jo tiesiog nėra anonsavusi. Laidos vedėjas išsitraukė „Apple iPhone“.

S. Elopas į viską reagavo staiga ir netikėtą svečią išprašė gana greitai, nes jį tiesiog šveitė į šoną. Laidos vedėjas į tai sureagavo labai ramiai, nes tam ir rengėsi: jis vis norėjo sužinoti apie „Lumia 928” išmanųjį telefoną, tad parodė, jog naudoja „Apple“ produktą, o ne „Nokia“. Visgi S. Elopas negalėjo nieko atskleisti apie „Lumia 928”, tad laidos vedėjui teks likti su kiek aplamdytu „iPhone“, nes „Lumia 928” debiuto, matyt, teks palūkėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(13)
(0)
(0)

Komentarai (12)

Susijusios žymos: