Nokia asortimente - nauji gaminiai, tar jų ir išmanusis telefonas Lumia 625 su 4,7“ ekranu  (2)

Kompanija Nokia šių metų gegužės 14 dieną D. Britanijos sostinėje Londone ruošia renginį, kuriame turėtų būti pristatytos kompanijos naujovės. Kadangi suomiai tikslių produktų pavadinimų neatskleidžia, ruošiamų anonsui produktų sąrašą augina įvairiausios spekuliacijos ir gandai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Portalas GSMArena praneša, jog kompanija Nokia turėtų pristatyti kol kas pavadinimo neturintį planšetinį kompiuterį su 10,1“ įstrižainės ekranu ir operacine sistema Windows RT. Tai turėtų tapti viena iš esminių suomių gamintojo naujovių. Be to, kalbama ir apie išmaniuosius telefonus – flagmanus Lumia 925 ir Lumia 928, iš kurių antrasis turėtų debiutuoti tik JAV rinkoje.

Be to, neoficialūs šaltiniai mini ir išmanųjį telefoną Lumia 625, kuris gaus operacinę sistemą Windows Phone 8 GDR2, tuo tarpu ekrano įstrižainė bus didžiausia iš visų Lumia atstovų – visi 4,7“. Tiesa, raiška sudarys tik WVGA (800×480).

Pranešama, jog Lumia 625 gaus 2 branduolių 1,2 GHz taktiniu dažniu veikiantį procesorių Qualcomm Snapdragon S4 (MSM8960), 512 MB operatyvios atminties, 2000 mAh talpos bateriją, bus palaikomas 4G LTE mobiliojo ryšio tinklai. Kaip galima suprasti, išmanusis telefonas priklausys vidutinės klasės sprendimams, o jo debiutas rinkoje turėtų įvykti birželio arba liepos mėnesį.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(1)

Komentarai (2)