„Nokia“ oficialiai pristatė Europos rinkai skirtą „Lumia 925” išmanųjį telefoną  (5)

Daugelis iš jūsų girdėjo apie JAV mobiliojo ryšio operatoriui „Verizon“ pritaikytą „Nokia Lumia 928”. Suomiai šį kartą oficialiai pranešė, jog Europos gyventojams panašaus įrenginio ilgai laukti nereikės, nes jis turi „Lumia 925” vardą ir visai netrukus pasirodys Senajame žemyne.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didžiausi pasikeitimai yra kameroje, tačiau jie matomi ir dizaine. Vis dėlto tęsiant kalbą apie kamerą, ji turi 8.7MP raiškos sensorių su „Nokia“ vaizdo stabilizavimu, tačiau „Lumia 925” pasižymi įprasta „LED“ blykste. Tai reiškia, jog „Xenon“ blykstės čia tiesiog nėra. Tuo tarpu naudojimosi galimybes praplės „Nokia Smart Cam” programa.

Išmanusis telefonas turi aliumininį rėmą iš šonų, tuo tarpu galinėje dalyje yra polikarbonatas. Įrenginys yra 8.8mm storio ir sveria 139 gramus. Tai yra akivaizdžiai geriau, nei dabar Europoje prieinamo „Lumia 920”, kurio storis 10.7mm, o svoris taip pat pastebimai didesnis - 185 gramai.

Toliau lyginant įrenginį su „Lumia 920”, pakeitimų yra ir ekrane. Nors jis yra tokio pat dydžio, 4.5 colio, turi tokią pačią WXGA raišką, tačiau yra AMOLED tipo. „Nokia Lumia 920” naudoja IPS LCD ekraną. Procesorius toks pat - „Qualcomm Snapdragon MSM8960” dviejų branduolių, 1.5GHz.

Visų pirmiausia birželio pradžioje „Nokia Lumia 925” pasirodys Vokietijoje, Italijoje, Ispanijoje ir Didžiojo Britanijoje, kaip ir Kinijoje. Jis kainuos apie 470 eurų. Kai JAV „Verizon“ gavo „Lumia 928”, tai ten pat esantys T-Mobile galės džiaugtis teise prekiauti „Lumia 925”.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (5)