Ruošiami išmanieji telefonai su didesniais nei 6“ įstrižainės ekranais  (0)

Taivaniečių puslapis DigiTimes, kuris remiasi savo anoniminiais šaltiniais, praneša, kad išmaniųjų telefonų gamintojai po truputį ima sirgti gigantomanija. Apie šių mobilių įrenginių tiekimo milžiniškas apimtis jau žinome, tačiau panašu, kad greitai galime neatskirti išmaniojo telefono nuo planšetinio kompiuterio – plonytė riba, kurią planšetės nubrėžė ties 7“ įstrižaine, panašu, greitai bus pasiekta be didelio vargo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei anksčiau savo planšetofoną drįso pristatyti galinti eksperimentuoti Samsung, tai paskui ją sėkmingai nusekė ir kinų kompanija Huawei, kuri savo asortimente jau turi 6,1“ atstovą Ascend Mate. Dabar gi šaltiniai praneša, kad kiti gamintojai, tame tarpe ir suomių kompanija Nokia, svarsto galimybę išleisti išmaniųjų telefonų su dar didesnės įstrižainės, nei Ascend Mate, ekranais. Visa tai turėtų įvykti 2014 metais.

Aišku, pradėjusi žygį į „ūžaugų“ rinką, neketina nusileisti ir psichologinę 6“ ribą peržengusi Huawei. Pranešama, kad tarp jos sienų dabar kuriamas mobilus įrenginys, kuris gaus 6,5“ įstrižainės ekraną.

Mobilios rinkos ekspertai ir analitikai pažymi, kad ekrano didinimas leis išmaniesiems telefonams sėkmingiau konkuruoti su planšetiniais kompiuteriais. Ant dviejų įrenginių kategorijų ribos esantys sprendimai gali sumažinti 7“ planšetinių kompiuterių pardavimus.

Ar tikrai bus populiarūs tokie dideli išmanieji telefonai, parodys tik laikas. Sekti sėkmingai pramintu Samsung Galaxy Note išmaniųjų telefonų serijos keliu – dalykas viliojantis, tačiau tokius sprendimus dar reikia tinkamai pozicionuoti, būtina investuoti ne tik į dizainą, tačiau ir į reklamą, o tai planšetofonų rinkoje kol kas sekasi daryti tik Samsung. Aišku, atsiradus didesnei pasiūlai, situacija gali pasikeisti. Bet kokiu atveju, jei virš 6“ įstrižainės ekranus turintys išmanieji telefonai išpopuliarės, vienareikšmiškai iš to išlos būtent ekranų gamintojai.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)