Parodytas pirmasis planšetinis kompiuteris su Firefox OS  (0)

Kompanijos Mozilla puslapyje publikuota naujiena, kuri pagaliau patvirtino ilgai sklandžiusius gandus, kurie kalbėjo apie Foxconn ir Mozilla bendradarbiavimą, kuriant naują mobilų įrenginį su operacine sistema Firefox OS.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors daugelis galvojo, kad tai bus dar vienas išmanusis telefonas, tačiau pasirodė, kad tai bus kiek kitokio kalibro sprendimas.

Puslapis Engadget praneša, kad Mozilla ir Foxconn bendradarbiavimo rezultatu taps planšetinis kompiuteris, kuris veiks su Firefox OS ir kurio nuotrauką šaltinis publikavo savo puslapyje. Deja, apie planšetinį kompiuterį išskyrus jo išvaizdą daugiau nieko nežinoma. Tikėtina, kad jis nebus labai brangus, kadangi Mozilla su savo mobilia operacine sistema taikosi būtent į besivystančių šalių rinkas, kurių perkamoji galia nėra didelė.

Galima paminėti, kad kompanija Foxconn, kuri yra vienas didžiausių elektronikos kontraktinių gamintojų, tapo devynioliktu Firefox OS šalininkų klubo nariu, tarp kurių galima sutikti ne vieną garsų vardą, nors ir ne pirmojo ešalono. Remiantis preliminaria informacija, Foxconn šiuo metu ruošia mažiausiai penkis mobilius įrenginius su Firefox OS. Tiesa, kada jie pasirodys rinkoje ir kokia bus jų kaina, šiuo metu nepranešama.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (0)