Mozilla sutarė su Foxconn: kinai gamins mobilų įrenginį su Firefox OS  (0)

Kompanija Mozilla, kuri ruošia mobilią operacinę sistemą Firefox OS, pranešė apie tai, jog jos partneris – kompanija Hon Hai Precision Industry, kuri geriau žinoma kaip Foxconn – greitu metu turėtų išleisti mobilų įrenginį, kuris veiks su operacine sistema Firefox OS.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Reikia pažymėti, kad Foxconn šiuo metu yra vienas didžiausių pasaulyje kontraktinių elektronikos įrenginių gamintojų. Šiuo metu didžiąją jos pajamų dalį sudaro Apple užsakymai, tačiau be viso surinkinėjami, pavyzdžiui, ir Nokia išmanieji telefonai. Pranešama, kad Foxconn tapo dvyliktuoju kompanijos Mozilla partneriu, kuris išleis su Firefox OS veikiančių mobilių įrenginių.

Apie bendradarbiavimą ir jo pirmuosius rezultatus abi pusės pažadėjo papasakoti birželio 3 d., tuomet bus surengtas specialus žiniasklaidai skirtas renginys. Neoficialiais duomenimis, naujasis produktas, kuris turėtų būti pristatytas būtent tą dieną, priklausys planšetinių kompiuterių kategorijai, nors iki šiol buvo girdima tik apie išmaniuosius telefonus.

Šių metų vasario mėnesį vykusioje parodoje Mobile World Congress 2013 (MWC) buvo pranešta apie Mozilla partnerystę su tokiomis kompanijomis, kaip Huawei, LG, Deutsche Telekom, Sprint ir SingTel, kurie sutiko palaikyti Mozilla, plėtojant Firefox OS.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)