HP mano, kad „Windows XP“ OS gali laikinai išgelbėti visą asmeninių kompiuterių rinką  (26)

Visi, įskaitant kompanijas ir vartotojus, tikėjosi daug iš „Windows 8” OS. Buvo tikimasi atgaivinti asmeninių kompiuterių pardavimus ir grąžinti viską į savo vėžes. Bet viskas pasisuko taip, jog visas pirmasis ketvirtis po „Windows 8” pasirodymo buvo tragiškas, o geryn niekas neina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ar horizonte yra bent kiek vilties? Taip, sako gigantas HP, bet kalbėdamas ne apie naujos OS – „Windows 8.1“ pasirodymą. HP mano, jog „Windows XP“ operacinės sistemos pasmerkimas palenks pardavimus linkme, kuria „Windows 8“ nenuvedė.

Asmeninių kompiuterių gamintojas keistą mintį išreiškė spaudos konferencijoje šią savaitę. Kompanija nurodė šūkį „Viso gero XP, sveikas HP“. Atstovas spaudai E. Lore paaiškino, jog „Windows XP“ mirtis padės rinkai atsigauti. Kodėl? Visi pereis prie naujų kompiuterių ir operacinių sistemų.

Galime priminti, kad „Windows XP“ pasirodė labai seniai – 2001 metų spalio 25 dieną. Nors „Microsoft“ palaipsniui artėja prie datos, kai ši operacinė sistema mirs visiškai, bet jos palaikymas pratęstas iki 2014 metų balandžio. Po to tikimasi naujų kompiuterių ir OS pirkimo bumo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (26)