HP mano, kad „Windows XP“ OS gali laikinai išgelbėti visą asmeninių kompiuterių rinką

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

shunkto 2013-06-14 08:33
Jei naudoja Volume Licensing, pirkti nereikės. Pats dirbu organizacijoj, tai bent pusė kompų negali tiesiog pereiti prie W7, nes jų specifikacija minimalių reikalavmų neatitinka. O $ atsinaujinti niekas nenorės duot, nes tai nemaži $. Tai teks naudoti dar bent pora trejetą metelių net ir nebepalaikomą OS.
KeeperMustDie 2013-06-14 09:15
, ant win8 explorerio langui palikta žymiai daugiau vietos nei Win7 lange.
sigun 2013-06-14 18:57
O dabar įskaičiuok organizacijos kaštus nupirkt naujus kompus su visom naujom licencijomis, nes seni vos pavilks pačią OS, jau nekalbant apie programas, permokyt IT palaikymo komandą, pratestuot suderinamumą su N didesnėse institucijose naudojamų programų, permokyti vartotojus, taip pat ir tai, kad mokymo metu jie nedirba ir neneša įmonei naudos. O darbo efektyvumo pagerėjimas po visko minimalus, jei iš vis atsiranda. Kad įsivaizduotum kiek visokių povandeninių akmenukų su suderinamumu, vienas pvz., kur pagalvotum neturėtų būti jokių problemų. Turim seną dokumentų valdymo sistemą, kuriai ~9 metai. Veikia tik su IE (na tais laikais organizavę konkursą nesugebėjo aprašyti reikalavimų, kad privalo palaikyti ir kitas naršykles). Su IE 8 ir vėlesnėmis veikia nebent compatibility režime. Na sena DVS, sena. Po truputį kuriama, testuojama, diegiama nauja DVS... kuri pasirodo dirba tik su vėlesnėmis IE, t.y. tik NE compatibility režime. O IE galima nurodyti kokį režimą naudoti tik 2 lygio domenui. Blyn, tai dabar naujai sistemai reikia pirkti naują domeną? Kadangi kažkiek laiko bus naudojamos abi sistemos lygiagrečiai, tai standartinės naršyklės pakeitimas į kokį chrome ar firefox irgi ne sprendimas. Ir patikėk, tokių fintų su suderinamumu ir galvasopių ant kiekvieno kampo. Todėl didelės organizacijos visai nenori bėgti paskui paskutinę madą ir to nedaro.
WD 2013-06-14 19:09
As negaliu ziureti i sita 2D spalvu vaivorykste Win8. Tai atrodo nenaturalu. Viskas ka mes matome turi seselius. Visose zaidimuose stengiasi patobulint technologijas, isgauti kuo imantresne 3d grafika realesniam vaizdui.. Bet Windows tai ne, davaj nupiesiam 3 spalvotus kvadratus ir pasakom stai, tai naujoji Need For Speed versija, zaiskite! Eina jie.. Tas flat dizainas yra kazkoks atplestas nuo realaus, jis kazkoks dirbtinis. Sutikciau kad butu pagamintas '95.. Bet kai yra visos galimybes padaryti graziai ir funkcionaliai... nesuprantu, nei Win8 nei iOS7.
faktas 2013-06-14 19:20
MS sukūrė puikų dizainą. Dabar vyrauja minimalizmo tendencijos. Šešėliai ir tie visokie 3D efektai yra praėjusio dešimtmečio atgyvena.
Wildpants 2013-06-14 23:12
Kažkokie heiteriai čia susirinkę. Nuo pat oficialaus pristatymo naudoju win8 teik ant laptopo tiek ant stacionaraus. Bandžiau tas metro programėles, tai šlamštas jei ne touchsreenas. Tai nebenaudoju to metro ir nematau bėdų. Tik tiek, kad įjungus pc reik vieną papildomą pelės paspaudimą padaryt, kad desktopą rodytų, o daugiau tiek ir tematau to metro. O daugiau vieni pliusai: task manageris labai geras, greitesnė, sklandesnė, wifi pasijungimas patogesnis, ta dešnė juosta išlendanti patogus dalykas, file manageris patogesnis. Pats minimalistinis dizainas man tai liux, bet čia jau skonio reikalas, yra kam ir nepatinka, bet argi kitaip su kitom versijom kitaip buvo? Dar vienas dalykas: KOKIO VELNIO UŽKLIŪNA START MYGTUKO NEBUVIMAS? Tarsi kitur jį padėjo tai nežinot kur spaust. Gi vistiek pelę į kampą vedant ir spaudžiant. Realiai net patogiau, nereik taikyt ant mygtuko, belekaip į kampą nuvest pelę gali.