Internautai tyčiojasi iš spalvingo „iOS 7“ dizaino  (11)

„Apple“ pristačius naują mobiliąją operacinę sistemą „iOS 7“, interneto naršytojai puolė tyčiotis iš naujosios aplinkos dizaino ir kompanijos vyriausiojo dizainerio Jonathano Ive'o, praneša Mashable.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šioms pašaipoms net sukurtas atskiras tinklaraštis „Jony Ive Redesigns Things“ (liet. Jony Ive'as perdaro daiktus), kuriame keliamos improvizacijos, kaip šis dizaineris galėtų pakeisti įvairius daiktus – savo paso nuotrauką, JAV vėliavą, dolerį, „Microsoft“ logotipą, „Windows Phone“ aplinką ir t.t. Atsižvelgiant į „iOS 7“ dizaino tendencijas, objektai perpiešiami kuo paprasčiau ir spalvingiau. 

Tinklaraštį įkūrė Los Andžele gyvenantis menininkas Sasha Agapovas, kuris savo svetainėje paskelbė iliustraciją, kaip galėtų atrodyti J.Ive'o perdaryta „Google“ paieškos sistema. Tai įkvėpė kitus naršytojus sukurti kitų objektų „Ive'iškas versijas“ ir S.Agapovo el. pašto dėžutę užplūdo skaitytojų laiškai. Todėl jis nusprendė visas iliustracijas įkelti į vieną tinklaraštį. 

Pats S.Agapovas teigia, kad „iOS 7“ didelio įspūdžio jam nepaliko: „Aš ją įsidiegiau ir ištvėriau tik kelias valandas – naujos funkcijos, sąveika ir vartotojo sąsajos pokyčiai yra puikūs, bet spalvos ir piktogramos tikrai trikdė. Kol kas anksti nuteisti naująjį dizainą, nes jis sulaukė įvairių atsiliepimų ir galbūt „Apple“ imsis veiksmų bei pakeis vizualinę „iOS 7“ dalį, kai ji bus išleista šį rudenį.“

Tinklaraštį „Jony Ive Redesigns Things“ rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(9)
(0)
(0)

Komentarai (11)