Sony atstovas paaiškino, kodėl PlayStation 4 komplekte neturės kameros  (3)

Tas faktas, kad naujos kartos žaidimų konsolėje Playstation 4 komplekte nebus kameros, šiek tek suneramino būsimus pirkėjus. Ypač tai neramino dar labiau, kai paskelbta, kad konkurento Microsoft konsolė Xbox One komplekte turės Kinect pagal nutylėjimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanijos Sony Worldwide Studios vadovas Shuhei Yoshida pabandė paaiškinti, kodėl japonų gamintojas pasielgė būtent taip, o ne kitaip.

Atsižvelgiant į tai, kokios plačios yra Playstation 4 galimybės, visa periferija nebus naudojama visuose žaidimuose“, – teigė Sony atstovas. „Vietoj to, kad kiekvieną pirkėją verstume pirkti kamerą, man rodos, geriau ją parduoti atskirai tiems, kas iš tikrųjų nori ja pasinaudoti. Kameros nebuvimas komplekte leis padaryti konsolę labiau prieinama.

Kartu buvo užduotas klausimas, ar bus prieinamos šviesos juostos funkcijos kontroleryje Dualshock 4, jei vartotojai neturės kameros. „Žinoma, jūs galite naudoti šią funkciją kartu su kamera, kad ši galėtų aptikti jūsų buvimo vietą. Tačiau ir be to šviesos juosta galės būti naudinga, kartu pasiūlys daugybę kitų funkcijų. Ji užsidega, kai žaidėjas yra sužeidžiamas, ji keičia spalvą tuo atveju, jei keletas kontrolerių prijungta prie konsolės, atlieka daug kitų dalykų.“

Tokiu būdu, Sony atstovas leido suprasti, kad Playstation 4 darbui visiškai nebūtina įsigyti kameros, skirtingai nei Xbox One atveju. Čia Microsoft politika labai griežta – be prijungto Kinect naujos kartos konsolė tiesiog neveiks. Pašalindama kamerą iš komplekto, Sony pasiekė, kad Playstation 4 gerokai atpigtų, lyginant su konkurentu Xbox One (Sony konsolė, kaip žinia, bus 100 JAV dolerių pigesnė). PS4 kamerą, gamintojo teigimu, bus galima įsigyti už 59 JAV dolerius.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: