Naujoji „Windows 8.1” operacinė sistema, kaip planuojama, RTM fazę pasieks jau rugpjūtį  (0)

Programinės įrangos giganto „Microsoft“ plėtojamos operacinės sistemos „Windows 8.1” vieša bandomoji versija pasirodė prieš porą savaičių, tad daugelis klausia, kiek kelio liko iki finalinės versijos. „Microsoft“ tikslios datos nesako, bet visai neseniai užsiminė apie rugpjūčio mėnesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip sakė „Microsoft“ atstovė Tami Reller, partneriams skirta, užbaigta „Windows 8.1” operacinės sistemos versija taps prieinama kito mėnesio pabaigoje. Tai reiškia, jog partneriai turės paskubėti, jei norės pasiūlyti visus savo produktus prieš prasidedant šventiniam sezonui.

Atsižvelgiant į tai, jog „Windows 8.1” bus nemokamas atnaujinimas „Windows 8” operacinės sistemos turėtojams, užbaigta versija, žinoma RTM vardu, kuri pasirodys partneriams, gali netrukus tapti prieinama ir paprastiems vartotojams. Bet „Microsoft“ gali taip ir nepasielgti.

Galime priminti, kad prieš tai ėjusi paskutinė viešai prieinama bandomoji „Microsoft“ operacinės sistemos versija buvo „Windows 8”, kuri pasirodė 2012 metų gegužės 28 dieną. Partneriai finalinės versijos sulaukė tų metų rugpjūčio 1 dieną, o produktai ir pati OS pasirodė spalio 26 dieną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: