Nebeturi kur dėtis ir „nVidia“, pastaroji taip pat tiki „Windows RT“ atsigavimu rinkoje  (5)

Praėjusi savaitė, nepučiant burbulo, tikrai buvo sunki „Windows RT“ operacinei sistemai ir ja paremtiems planšetiniams kompiuteriams. Programinės įrangos gigantui „Microsoft“ teko paaukoti net 900 milijonų JAV dolerių, o „Lenovo“ nusprendė nebegaminti „Yoga 11”.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galvojate, kad tai galvos skausmas tik „Microsoft“? Jūs klystate. Tiesa tokia, jog kompanijos „nVidia“ lustas „Tegra 3” yra daugelyje „Windows RT“ OS pagrįstų planšetinių kompiuterių. Jie kuo puikiausiai sukosi ir „Lenovo Yoga 11”, tiek ir sukasi pačių „Microsoft“ „Surface RT“.

Blogėjant padėčiai, pasak „nVidia“ atstovo Rene Haas‘o, jo kompanija nepanikuoja. Jis teigė, jog „Surface RT“ yra tik smulkus žingsnelis ilgame procese, kuriame „Microsoft“ perkelia savo „Windows“ operacinę sistemą į visas mobilias platformas. „nVidia“ puikiai sutiko ir bazinės „Surface RT“ planšetinio kompiuterio versijos kainos mažėjimą iki 350 JAV dolerių.

Analitikai pažymi, kad „nVidia“ žodžiai „nauja kaina įžiebs daug naujų pardavimų“ yra šiek tiek desperatiški. Taip, „Tegra 3” lustai varo bemaž visus „Windows RT“ paremtus planšetinius kompiuterius, bet jų pardavimai maži. „nVidia“ pagyros sako, jog „Microsoft“ veikiausiai yra susitarusi su kompanija ir, jei „Surface RT“ gamyba nebus nutraukta, jos bendradarbiaus ir toliau. Kiek keista tik tai, jog jau ilgą laiką nieko negirdime apie naują „Surface RT“ versiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (5)