„Ryanair“ akibrokštai: mirtis – ne priežastis atgauti pinigus už nupirktą bilietą  (14)

Aviakompanija „Ryanair“ atsisakė grąžinti pinigus už bilietą, kuris buvo pirktas moteriai, taip ir negalėjusiai skristi lėktuvu – ji mirė likus keturiems mėnesiams iki numatyto skrydžio. Paaiškinimas – ji mirė likus iki skrydžio per dideliam laiko tarpui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

78 metų Beryl Parsons atostogauti turėjo skristi kartu su su savo sūnumi ir anūkais spalio mėnesį. Tačiau birželį, likus keturiems mėnesiams iki numatyto skrydžio, ji mirė. 

Mirusiosios moters sūnus Dougas parašė aviakompanijai prašydamas, kad būtų grąžinti 230 svarų sterlingų, kurie buvo sumokėti už skrydį iš Londono Stanstedo oro uosto į Fuerteventurą, ir pridėjo mirties liudijimo kopiją. 

Tačiau aviakompanija atsisakė grąžinti pinigus – jos atstovai pareiškė, kad vėžiu sirgusi moteris mirė likus daugiau kaip 28 dienoms iki numatyto skrydžio, tad pinigai negali būti grąžinti. Kompanijos atstovai citavo „Ryanair“ taisykles, kad pinigai gali būti grąžinami tik tuo atveju, jeigu žmogus miršta likus mažiau nei 28 dienoms iki skrydžio. 

Šia istorija susidomėjus žurnalistams „Ryanair“ kompanija atsiprašė mirusios moters šeimos ir pranešė, kad grąžinti visi pinigai, sumokėti už skrydį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(9)
(0)
(1)

Komentarai (14)

Susijusios žymos: