ASUS ruošia MeMOFone HD 5, PadFone mini ir kitų naujienų  (0)

Kompanija ASUS neseniai Taivane surengė konferenciją, kurioje trumpai papasakojo apie savo planus mobilių įrenginių rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taivaniečių gamintojas ketina išleisti kompaktišką PadFone Infinity (PadFone mini) versiją, taip pat 8“ ekraną turėsiantį MeMO Pad HD 8.

Šaltinis taip pat publikavo eilę skaidrių iš prezentacijos „Hero Innovation Wow Experience“. Nemažai ekspertų dėmesio sulaukė modelis MeMOFone HD 5. Šis išmanusis telefonas turės įstrižainės ekraną, jis bus skirtas tiems vartotojams, kuriems kaip priedas nereikalingas docking-stotelės vaidmenį atliekantis planšetinis kompiuteris.

Lietuvoje taip pat galima įsigyti šių serijų ASUS gaminius: čia išvysite ASUS MeMO Pad serijos modelių pasiūlą ir kainas, o čia - ASUS PadFone serijos modelių pasiūlą ir kainas .

Deja, bet išskyrus pavadinimus kompanija ASUS neatskleidė jokios kitos detalesnės informacijos apie naujienų technines specifikacijas ir debiuto datas rinkoje. Reikia tikėtis, kad įvardintus mobilius įrenginius pamatysime iki šių metų pabaigos. Juo labiau, kad artėja palankus metas – kalėdinių išpardavimų sezonas.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)