Samsung Galaxy S3 savininkai liko be Android 4.3  (7)

Kompanija Samsung sustabdė išmaniajam telefonui Galaxy S3 skirto operacinės sistemos atnaujinimo Android 4.3 Jelly Bean platinimą. Daugybė Galaxy S3 savininkų patvirtino, kad atnaujinimo gauti nesugebėjo, rašo puslapis SamMobile.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Reikia pažymėti, kad atnaujinimo platinimas jau buvo prasidėjęs, tačiau po kurio laiko Galaxy S3 savininkai ėmė skųstis daugybe klaidų ir netikslumų. Išmanusis telefonas dažnai tapdavo neveiksnus, sistema dažnai pakibdavo, baterija išsikraudavo neįprastai greitai. Matyt, tai privertė Samsung atnaujinimo platinimą sustabdyti.

Nestabiliai veikianti operacinė sistema ir sparčiai išsenkanti baterija nebuvo vienintelės Galaxy S3 skirto Android 4.3 bėdos. Pranešama, kad sistema dažnai pakibdavo, atkurdama multimedia turinį (reikėdavo sistemą perkrauti), prastai funkcionuodavo Bluetooth ryšys, Wi-Fi signalo kokybė taip pat nukentėjo, jau nekalbant apie taip vadinamą „juodą mirties ekraną“ balso skambučių metu.

Komentarą jau pateikė Samsung Mobile UK padalinio atstovai. Jie patvirtino, jog Galaxy S3 4.3 Jelly Bean atnaujinimo platinimas sustabdytas. Kartu pareikšta, jog Samsung siekia, kad vartotojai gautų kuo geresnę mobilią paslaugą, tad su problema bus stengiamasi susidoroti kaip įmanoma greičiau.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(10)
(0)
(2)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: