Samsung naująjį flagmaną Galaxy S5 pristatys sausio mėnesį  (12)

P. Korėjos žiniasklaida praneša, kad kompanija Samsung gali išleisti savo išmanųjį telefoną – flagmaną ne anksčiau kaip 2014 metų sausio mėnesį. Tiesa, jo faktiniai pardavimai prasidės tik vasario mėnesį arba net dar vėliau. Kalbama apie modelį Galaxy S5, kuriame turėtume pamatyti naujausius mobilių technologijų industrijos pasiekimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarp Samsung flagmano naujovių minimas aštuonių branduolių 64 bitų procesorius Exynos 5430, metalinis korpusas, 16 megapikselių kamera su vaizdų optinio stabilizavimo funkcija ir galimybe fotografuoti net ir esant prastam apšvietimui, taip pat biometrinis daviklis, lesiantis slaptažodžius pakeisti pirštų atspaudų vaizdais.

Akivaizdu, kad kompanija Samsung nenori atsilikti nuo savo pagrindinio konkurento, tad į savo išmaniuosius telefonus ketina įdiegti „madingiausias“ funkcijas.

Net jei Galaxy S5 publikai bus pademonstruotas sausio mėnesį, jo masiniai pardavimai startuos ne anksčiau vasario. Esant aplinkybėms, kai konkurencija yra labai didelė, svarbu iš anksto atkreipti publikos dėmesį, net jei naująjį produktą bus galima įsigyti daug vėliau.

Sausio mėnesio pradžioje tradiciškai vyksta paroda CES, kuri dėl savo profilio (vartotojiškos elektronikos naujovės) paskutiniais metais tampa ta vieta, kurioje kompanijos demonstruoja savo perspektyvias technologijas. Tai ir nešiojami kompiuteriai, išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai bei kita įranga.

Korėjiečių elektronikos gigantas taip pat gali numatyti atskirą renginį, kuriame naujojo išmaniojo telefono demonstracija „nepaskęstų“ visoje lavinoje kitų kompanijų naujienų. Taip buvo daroma ir anksčiau, tad tradicija gali būti išlaikyta.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (12)

Susijusios žymos: