Samsung įvardino planšetinių kompiuterių Galaxy Tab 3 kainas  (0)

Su planšetiniais kompiuteriais, priklausančiais Galaxy Tab 3 serijai, kompanija Samsung visuomenę supažindino iš anksto. 7“ ekraną turintis modelis bus anonsuotas šių metų balandį, o kiek vėliau, jau birželį, buvo atskleista informacija ir apie didesnį ekraną turintį modelį. Vienintelė detalė, iki šiol laikyta paslaptyje, buvo šių planšetinių kompiuterių kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taigi modelis su 7″ ekranu turės 1024×600 taškų raišką, dviejų branduolių 1,2 GHz procesorių ir 8 GB duomenų kaupiklį. Šis modelis gamintojo įvertintas  $199 (~ 530 lt be mokesčių).

8″ ekraną turintis sprendimas gaus didesnę raišką – 1280×800 taškų, dviejų branduolių procesoriaus taktinis dažnis bus pakeltas iki 1,5 GHz, duomenų kaupiklio talpa padidinta iki 16 GB. Pastarojo modelio rekomenduojama kaina –  $299 (~ 790 lt be mokesčių).

10″ įstrižainės ekrano savininkas su procesoriumi Intel Z2560 (du branduoliai, 1,6 GHz) turės tą pačią 1280×800 taškų raišką, jame bus galima rasti 16 GB duomenų kaupiklį, o už jį teks sumokėti 399 $ (~ 1060 lt be mokesčių).

Kokia bus galutinė kaina Lietuvoje su visais mokesčiais ir tiekėjų komisiniais, kol kas neaišku, tačiau ją galima bandyti prognozuoti pagal dabar prekyboje esančių Samsung planšečių lietuviškas kainas.

Prekyba JAV teritorijoje prasidės šių metų liepos 7 d., planšetinius kompiuterius Galaxy Tab 3 bus galima įsigyti tiek firminėse el. parduotuvėse, tiek ir didžiausiuose prekybos tinkluose, tokiuose, kaip Best Buy, Wal-Mart ir Amazon. Rezervuoti Samsung naujuosius produktus galima jau dabar.

FACEIT. LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: