Nematydama skirtumo tarp esamo „Exynos 5 Octa” ir „Snapdragon 600”, „Samsung“ ruošia naują lusto versiją  (0)

Daugelis žino, jog „Samsung“ jau kuris laikas turi aštuonių branduolių „Exynos 5 Octa” lustą. Na, jis iš esmės yra keturių branduolių, nes keturi branduoliai skirti paprastoms užduotims taupant baterijos syvus, o kiti keturi - spartai. Visgi šios savybės tiesiog neužtenka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kad „Octa“ magija kol kas neveikia, rodo ir „Samsung Galaxy S IV“ išmanieji telefonai, kuriuose dažniausiai sukasi ne pačių „Samsung“ procesorius, o „Qualcomm“ siūlomas „Snapdragon 600”. Pietų Korėjos kompanija nebūtų elektronikos gigantas, jei nenorėtų visko savo. Per oficialių „Twitter“ puslapį buvo pareikšta, jog jau kitą savaitę mes sužinosime apie naują „Exynos 5 Octa” lustą.

Žinoma, oficialios informacijos nėra jokios, bet naujasis „Exynos 5 Octa” nuo esamo „Exynos 5410” turėtų skirtis keletu dalykų. Visų pirmiausia „Samsung“ veikiausiai pasiūlys sparčiojo 4G LTE ryšio palaikymą, o toliau bus kariaujama su „Snapdragon 800” padidinus naujojo „Eyxons 5 Octa” serijos atstovo dažnį. Galimas dalykas tas, jog naująjį lustą išvysime jau rugsėjį „Galaxy Note III“ įrenginyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(1)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: