Naujasis „Canon PowerShot N100“ fotografuoja į priešingas puses (Video)  (0)

Bendrovė „Canon“ pristatė „PowerShot N100“ – pirmąjį „Canon“ kompaktinį fotoaparatą, turintį į priekį ir atgal nukreiptus objektyvus, leidžiančius fiksuoti ne tik priešais esančius vaizdus, bet ir suteikia galimybę pačiam fotografuojančiam nelikti už kadro.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Fotoaparate veikia optinės technologijos, panašios į esančias „PowerShot S“ serijos įrenginiuose ir užtikrinančios išskirtinę vaizdų kokybę, sakoma bendrovės pranešime.

Skelbiama, kad dėl galimybės fotografuoti priešais ir už fotoaparato esantį vaizdą „PowerShot N100“ galima užfiksuoti ir savo emocijas. Fotoaparatas fiksuoja jūsų veido išraišką, kai fotografuojate ar filmuojate, ir sujungia šį įrašą su nufotografuotu ar nufilmuotu vaizdu.

Pasak gamintojų, naudojantis „Canon“ „Smart Auto“ režimu galima pasirinkti 58 skirtingų scenų nustatymus – nuo saulėlydžių iki vaikams fotografuoti skirtų automatinių nustatymų. „Canon“ funkcija „Hybrid Auto“ neleis praleisti akimirkos, nes vaizdas keturias sekundes filmuojamas prieš paspaudžiant užrakto mygtuką.

„PowerShot N100“ sujungia „Hybrid Auto“ ir „Dual Capture“ (liet. dvigubo fotografavimo) funkcijas ir automatiškai įrašo jūsų dviejų sekundžių emocijas už fotoaparato prieš fotografuojant ir nufotografavus vaizdą. Vėliau vaizdo įrašai sujungiami į vieną 720p raiškos vaizdo siužetą, pasakojantį fotografavimo istoriją „už kadro“.

Naujasis „Story Highlights“ režimas padeda sukurti siužetą be jokio montavimo, sakoma „Canon“ pranešime. Šis režimas automatiškai sujungia filmuotus kadrus į vieną vaizdo įrašų albumą. Naudodamas specialų algoritmą ir DIGIC 6 procesorių, fotoaparatas analizuoja vaizdus ir sukuria svarbiausių momentų albumą pagal temą, datą ar net pagal veidus, užregistruotus fotoaparate. Naudojant „Favourite“ mygtuką, skirtą iš karto žymėti vaizdo įrašams ir nuotraukoms, galima pasirinkti, surūšiuoti ir atkurti brangius prisiminimus.

„PowerShot N100“ fotoaparate veikia belaidis ryšys, todėl nuotraukas galima kelti tiesiai į socialinius tinklus. Pasak gamintojų, su „CameraWindow“ programa galima nuotoliniu būdu valdyti „PowerShot N100“ tiesiai iš savo išmaniojo telefono. Tokiu būdu kontroliuojamos pagrindinės fotoaparato funkcijos, pavyzdžiui, artinimo, blykstės, užrakto ar laikmačio.

„Canon“ HS sistema yra našaus DIGIC 6 procesoriaus ir 12,1 megapikselio 1/1,7 tipo didelio jautrumo CMOS jutiklio derinys. Ji leidžia išgauti natūraliai atrodančius vaizdus, esant prastam apšvietimui. „PowerShot N100“ 24 mm platus kampo objektyvas, turintis 5 kartų optinio artinimo funkciją yra tinkamas fotografuoti besikeičiantiems kraštovaizdžiams. Atgal nukreiptas objektyvas yra 25 mm ir veikia kartu su priekiniu objektyvu, sakoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: