Gigantas Foxconn kuria aljansą Firefox OS planšečių populiarinimui  (0)

Šiuo metu mobili operacinė sistema Firefox OS labiau išplitusi išmaniųjų telefonų segmente, tačiau technologijų industrijos gigantas Foxconn turi ketinimų šią platformą išpopuliarinti ir tarp planšetinių kompiuterių gamintojų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puslapis DigiTimes praneša, kad kompanija Foxconn Electronics jau pavyko sutelkti tam tikrą koaliciją, kurios nariai bandys išplėsti Firefox OS įtaką planšetinių kompiuterių rinkoje.

Be pačios Foxconn ir idėjos autorės Mozilla improvizuotame aljanse vietos atsirado ir taivaniečių kompanijai VIA Technologies, kuri gamina centrinius procesorius ir grafinius sprendimus. Nors šiuolaikinėje rinkoje VIA dalis yra niekingai maža, atsikasti „planšetinio pyrago“ dalį kompanija taip pat nori.

Suformuotame aljanse Mozilla gamintojams padės su programine infrastruktūra, tuo tarpu Foxconn ir VIA užsiims aparatine įranga, tame tarpe gamyba ir surinkimu.

Priminsime, kad kompanija Foxconn šiuo metu intensyviai dirba prie planšetinio kompiuterio Firefox OS, kuris bus skirtas besivystančių šalių vartotojams.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)