Apple pasiruošusi atsisakyti plastikinių iPhone korpusų  (0)

Kol vieni ginčijasi, kokio didžio ekraną turėtų gauti būsimas iPhone 6, kiti toliau tiki, kad Apple ieško alternatyvių išmaniojo telefono formatų. Kadangi vienu metu buvo išleisti du modeliai – iPhone 5S ir iPhone 5C, galima prognozuoti, kad šiuo metu Apple taip pat dirba prie dviejų modelių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Autoritetingas verslo leidinys The Wall street Journal, remdamasis savo anoniminiais šaltiniais, praneša, kad Apple šių metų antroje pusėje ruošiasi anonsuoti du iPhone modelius, vienas kurių turės didesnį nei 4,5“ įstrižainės ekraną, o antrasis – didesnį nei 5“. Ir jei pirmojo modelio masinei gamybai beveik viskas paruošta, tai antrojo likimas kol kas galutinai nėra aiškus.

Įdomiausia tai, kad šaltinis teigia, jog Apple pasiruošusi savo išmaniųjų telefonų korpusuose atsisakyti plastiko. Kaip ir iPhone 5S, abu būsimi modeliai galės pasigirti aliuminio korpusu su stikline danga.

Jei ši informacija yra teisinga, tai reikštų, kad Apple tiesiog nusivylė iPhone 5C su jo plastikiniu korpusu, kuris siūlomas įvairių spalvinių variantų.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: