Sandoris su Lenovo neįtakos paruoštų Motorola telefonų debiuto grafiko  (0)

Dar prieš porą savaičių Motorola Mobility vadovybė spindėjo tokiu dideliu pasitikėjimu šviesiu rytojumi, kad apie gręsiantį sandorį su Lenovo niekas ir neįtarė. Daugybė su tuo susijusių gandų kiek užmigdė ekspertų budrumą, ir kai Google pagaliau oficialiai paskelbė apie sandorį su kinų kompanija, daugelis atsisakė tuo patikėti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puslapis VR-Zone, remdamasis kinų šaltiniais, praneša, kad sandoris su Lenovo neturėtų įtakoti vidutinės trukmės Motorola planų, kalbant apie naujų išmaniųjų telefonų pasirodymo rinkoje grafikus.

2014 ir 2015 m. sandūroje turėtų debiutuoti antros kartos išmanusis telefonas Moto X. 2015 m. gali būti išleistas pirmasis Motorola planšetofonas, gausiantis 6“ ekraną. Tikimasi, kad Motorola taip pat neatsisakys galimybės išleisti ir „išmanųjį“ laikrodį. Aišku, jei tam pritars naujieji kompanijos šeimininkai.

Kai visi Motorola Mobility suplanuoti įrenginiai pasirodys rinkoje, Lenovo gali susikoncentruoti ties savais mobiliais įrenginiais, o ne tais, kurie buvo paveldėti iš Google. Manoma, kad galimybė „personalizuoti“ savo išmanųjį telefoną (kaip tai dabar daroma su Moto X) bus išsaugota.

Prognozuojama, kad JAV esančią Motorola gamyklą kompanija Lenovo gali „transformuoti“, nors visiškai atsisakyti jos vargu, ar ryšis – JAV rinkai skirtų produktų atveju gamykla gali tapti nemažu konkurenciniu pranašumu. Iš marketingo pusės – tai garsusis „Made in USA“ ir vartotojų artumas, iš kitos pusės – tai galimybė dalyvauti valstybiniuose pirkimuose.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)