Nutekintas pirmasis Windows 8.1 atnaujinimas „Update 1“  (48)

Pirmasis operacinės sistemos Windows 8.1 atnaujinimas, kuris turėtų debiutuoti šių metų kovo mėnesį, pasirodė failų keitimosi tarnybose. Tai yra ankstyvoji atnaujinimo versija, kuri turi patobulinimų, kuriuos bus galima pastebėti, dirbant su klaviatūra ir pele.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turbūt didžiausias pasikeitimas – naujos įrankių juostos atsiradimas viršutinėje vartotojo sąsajos dalyje. Ji leidžia uždaryti, sumažinti ir apjungti dvi programas viename ekrane.

Yra naujovių ir pagrindiniame Modern UI ekrane: dešiniu pelės mygtuku paspaudus ant programos piktogramos, atsiras kontekstinis meniu su galimybe keisti mastelį, taip pat atlikti kitus veiksmus su „plytele“. Šiame ekrane atsirado paieškos piktograma, taip pat kompiuterio įjungimo mygtukas.

Be viso kito, Microsoft į valdymo skydelį pridėjo nuorodą, atlikta kitų pakeitimų sistemos darbastalyje. Pavyzdžiui, dabar užduočių juostoje galima pritvirtinti Modern UI sąsajos programų piktogramas.

Įdomu tai, kad programą paleidus iš tradicinio darbastalio, šis bus matomas tol, kol vartotojas su programa nepradės dirbti.

Tikimasi, kad kompanija Microsoft būsimą operacinės sistemos Windows 8.1 atnaujinimą „Update 1“ išleis šių metų kovo 11 d.

FACEIT. LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (48)

Susijusios žymos: