Teisės profesorius: „Tele2“ veiksmai – ypač grubus pažeidimas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

PupuDede 2014-02-14 15:09
Nors dabar esu t2vartotojas bet tikrai palaikau bite nes skleisti kiek as isleidziu cia jau sutarties lauzimas. Plius apie t2 turiu savo nuomone kaip deje yra teke moketi antstoliams. nors sutartis buvo pasibaigusi ir buvau jau nutraukes (O NUTRAUKTI SUTARTIES NEIMANOMA BUDAVO KOL NESUSIMOKI) po puses metu ateina antstoliai jau su priaugusiais litais. TELE 2 BAUSTI PACIU GRIESCIAUSIU BUDU UZ ATSKLEIDIMA DUOMENU.
1337 2014-02-14 15:14
Labiau už viską pasaulyje nekenčiu už formalumų besislapstančių chamų. Tai yra ypač piktybiniai ir pavojingi žmonės, kurie sąmoningai daro žalą kitiems, nes puikiai suvokia, kad dėl spragų įtatymuose ar teisinės sistemos lėtumo/neveiksnumo liks nenubausti. Pirma bitė stūmė ant T2, kad jie darosi reklamą iš nužudytos merginos, nors jie patys apsišūdinę neįdiegė vietos nustatymo paslaugos. Po to vėl pradėjo konkurentus juodinti dėl 3G, o kaip vėliau paaiškėjų, jų pačių aprėptis pati prasčiausia. Dabar tiesiog chamiškai meluoja dėl sąskaitų. Na kreipsis T2 į teismą, ir ką? Manot taip susigražinsi dėl melo prarastus klientus? O gal oficialus bitės atsiprašymas stebuklingai pataisys sugadintą įmonės įvaizdį? Va ne taip seniai turėjom pedofilinę istoriją, kur nekurie žmonės po šiai dienai negali priklijuotų pedofilų etikečių nusiplaut, nors ir į teismus kreiptasi, ir bylos laimėtos, ir akivaizdūs įrodymai surinkti. O žmonių akyse vistiek esi pedikas, nes kažkas kažkada taip pavadino ir gali nors galvą į sieną daužyt, visuomenei dėl to nusišvilpt - esi pedofilas ir taškas. Kai kuriais atvejais su nachalu belieka kovoti tik kumščiais, nes teisinė sistema tiesiog NEVEIKIA. O kas dėl mergšės, tai ji pati prieš visą šalį atskleidė savo asmeninius duomenis, T2 viso labo juos patikslino. O kodėl jos deklaruoti duomenys skiriasi nuo tų kur T2 parodė, jau reikia klausti ne T2, o bitės ir pačios melagės.
AlvydasR 2014-02-14 15:26
Atk 2014-02-14 15:55
Kiek žinau reklamoje negalima peikti kitą prekę, o čia tiesus peikimas, bet čia gal ir smulkmena. Bet į teismus kreiptis yra klaida jų atveju. Spjovė į veidą, nusivalyk, nusišysok ir eik toliau, tai yra atemė apsiausta atiduok ir marškinius, trenkė į vieną žandą, atsuk ir kitą, į teismą nereikia iš viso kreiptis į policiją tik dar galima, jei kas nors labai daug žalos gali atnešti, kai ką būtų gerai pasodinti, kurie daug agresijos ir grubumo skleidžiam, kada jų žala didesnė, nei kad bus nauda jei jų nesodins. Bet šiuo atveju į teismą kreiptis nereikėjo, čia nėra kažkas labai kritiško...
Atk 2014-02-14 16:07
Bet ir Tele2 ir Labas man nepatinka. Pavyzdžiui turėjau saskaitoj Pildyk 2 litus su kažkiek. Paskui intrnetas baigėsi vienam mėnesiui 6 litus už 1 gigabaitą, ten dar 450 apie megabaitų liko, tai tempiau iki paskutinės dienos. Parašyta, kad galioja iki dvyliktos dienos, o laiko nerašo, (labas tai nors laiką rašo). Galvojau, kad gal kai baigsis tai atjungs internetą, kad toks brangus planas paskui prasideda 0,9 LT už megabaitą ar kad iki 12 dienos gal imtynai, gal kai laiko nerašo tai gerą man daro irtruputi pratesia, kad painiavs nebūtų ir iki 24 valandos galios 12 dienos, bet galiojo iki to laiko, kada užsakiau ir iškart įsijungė brangus planas ir visus tuos 2 litus su kažkiek centų iškart praradau ir dabar sąskaitoj nulis litų ir nulis centų. Labas tai bent 1 litą už 10 megabaitų ima, kai baigiasi planas mėnuo, nors vis tiek labai brangu, bet vistik dešimt kartų beveik pigiau.
Atk 2014-02-14 16:16
Nieko bausti nereikia. Gamta, nubaus ir taip, kas perlenkia ribas, gamta nubaus visada teisingai, o žmogus visada padarys perlenkimus, ne jo darbas būti teisėju, žmogus sukurtas būti kūrėju. Nepavyks daryt nesąmones ir likti nenubaustam, o bausdžiant ką nors galima nepelnytai nubausti ir žmogui, kurį baus pakenkti, jis gali labai nusivilti gyvenimu ir likimas ir gyvenimas jo bus sugadintas, nes nepelnytai jį pabarė ir nubaudė. Todėl tegul jau Motina Gamta visus teisingai nubaudžia, bet ne žmogus. O tas kas nepelnytai baudė irgi gaus už tai bausmę nuo gamtos ir blogio bus tik dvigubai daugiau, o ne mažiau (ir vienam gyvenimas sugadintas, ojei sugadintas, jis gali įsitraukti ir į nusikalstomą veiklą ir kitiems kenkti... ir kitas gaus karčius vaisius už savo bausmę ir paskui irgi nusivilti gyvenimu už ką taip neteisinga, nes gali pamiršti už ką šie vaisiai ar nesuprasti).
Google 2014-02-14 16:28
Juokdariai tiek tele2 tiek bite...
Xdmin 2014-02-14 16:47
Pagal Jus visi cia turbut tupi, tik Jus kazkoks kitoks. Abi kompanijos padare pazeidimus, bet, Bite pradejo provokacija, su savo melaginga reklama. Tele2 atsikirto atgal, taip pat pazeisdama taisykles. Jei Tele2 nebutu to padarius, Bites reklama butu buvusi sekminga, galbut butu reikeje kazkiek susimoketi baudos. Siuo atveju, tiek Bitei tiek Ugnei viskas grizo bumerangu atgal, Bitei antireklama, Ugne pelnytai isvadinta melage (dar pasakykit kad ji nesuprato ka ji sneka ir jai uz tai nemokejo). Arns, tu labai vadovaujiesi istatymais, kas yra gerai, bet matai (nors is praeitu zinuciu atrodo kad nelabai tai pastebi), ne visi tu istatymu laikosi.
immortallt 2014-02-14 16:57
Vienas leptelėjo kažką ir padarė dvejotinai (Bitė net niekuo dėta čia, o Eurocom'as ar kaip ten vadinasi), tai jau lieka nekaltas už itin sunkų nusižengimą Kitaip sakant, jei tau praeivis apspjaus batą - šauk į galvą, jis tave išprovokavo.
Arns 2014-02-14 16:58
, o jie paskelbę "pigu!", vaidina socialiai atsakingą įmonę.
Xdmin 2014-02-14 18:04
Taip, bus sustabdyta. Bet ji jau bus spejusi uzstrigti zmoniu mintyse, todel Bite butu pralaimejusi byla, bet butu laimejusi klientu.
Arns 2014-02-14 19:04
O bože moi... Su teisėtumo sprendimu, kurį būtu pavarę kaip dabar paplatino savo "nesąmonę", jie liko patys neteisiausi nemažos visuomenės dalies akyse, ir jei dar per teismus gaus ką, tai žiūrėk apie juos visi trimituos, įmonės ims trauktis, gal net ministerijų skelbiamuose konkursuose nebe galės dalyvauti dėl gauto pažeidimo... Tik aklam nesimato jog T2 smarkiai prisižaidė, ir iš efektyvaus atsakymo, jų elgesys tapo desperatiškas ir net chuliganiškas...
vardasas 2014-02-14 19:35
t2 susimove
rimasD 2014-02-14 20:33
Geriausias telefonas yra TEO.
rwc 2014-02-14 22:31
Nesuprantu, su kokiu mikroskopu įžiūrite kažkokį pažeidimą. Jei kas ir pažeidė privačius interesus, tai pirmiausia ta nedapista Ugnė. Sutiko būti rodoma per televiziją? Sutiko. Tele2 tik parodė tai, ką rodė kitas transliuotojas, nurodė originalų vaizdinės medžiagos šaltinį. Viskas tvarkoje. Kurvikė ar ne pati pasiskelbė: esu, mol, "23 metų studentė, mėgstanti paišlaidauti, bet neturinti turtingo sponsoriaus tokiai prabangai"? Pati. Ne pati implikavo, kad praplepa ~30 Lt./mėn jie man dar siuntė gąsdinimus antstoliais, nė neįsivaizduoju - su šeima buvom išvykę į užsienius. Realiai, kad esu skolininkų sąrašuose, man pirmąkart užsiminė būsimas darbdavys, patikrinęs mano kreditingumo istoriją (gerai, kad ir pačią sumą jis matė, nesureikšmino per daug - tai būtų dar ir kontraktas nuplaukęs). Susitvarkiau su tais antstoliais, sumokėjau su visais "administravimo ir išieškojimo mokesčiais", palūkanomis, kokių net ir greitieji kreditai pavydėtų... Bet ir dabar nesu ramus, nesu tikras, kad dar kažkur už uodegos biesas nelaiko. Kaži, Bitė paaiškina, kur lenda naivus klientas, sugalvojęs persirašyti iš Labas į panašiai skambantį ir atrodantį Labas Kontraktą (visiškai skirtingo pobūdžio paslaugą!)?
Unikali durnaropė 2014-02-15 00:08
rwc lūpomis skamba pyktis, išprovokuotas skaudžių patyrimų. Bet iš esmės, esu įsitikinęs, kad panašiom istorijom galėtų pasidalinti tiek kažkas iš Omnitel, tiek iš kontrreklaminio klipuko išvis nesimato nieko tokio, kad galima būtų teigti, jog ji melagė. O tai jau irgi savotiškas šmeižtas iš operatoriaus pusės.
PCP 2014-02-15 01:59
Kartais avilyje nedirbi?
Google 2014-02-15 04:26
Kiek tau bite sumokejo uz siuos komentarus? Nesumokejo? Tai issitrauk savo galva sau is subines ir apsidairyk nes matomai ponas nieko nematote be savo apgailetinos bites. Ka cia reikia bausti tai tik pacia bite,kad uzvire visa sita suda ir pradejo leisti MELAGINGAS reklamas. Tipinis lietuvis esi,matai tik tai ka nori matyti o tiesa ignoruoji.
Arns 2014-02-15 10:29
Tipinis kaimo šustriako komentaras. "Mane užkliudė ir man išsipylė truputis alaus, o aš jau tik keliskart pyst! jam per galvą. Tad ne mane, o pradėjusį, už muštynes į komisariatą reik vežt." Nes na ant kiek reik būt bukiem jog nematyti, kad Bitė turi atsakyti už savo, o T2 už savo veiksmus. Ir čia jau jokio skirtumo kas pirmas ar kam labiau nuotaiką sugadino.
Unikali durnaropė 2014-02-15 11:21
papildė savo reklamą su akcentavimu, kad iš viso, per 3 mėnesius už mob. ryšio paslaugas buvo sumokėta per 30 litų. Tai truputį keičia situaciją. p.s. Kažin, dar bus kita reklamos versija, tarkim v1.3?