Kinai už „GetJar“ grynais sumokės tik 5,3 mln. JAV dolerių  (1)

Trečiadienį naujienų svetainė „Gigaom“ paskelbė, kad žinomo verslininko Iljos Laurso 2004 metais įsteigta programėlių parduotuvė „GetJar“ parduodama kinų bendrovei „Sungy Mobile“ už 50 mln. JAV dolerių. Bet praėjus vos dienai ši suma buvo sumažinta dešimteriopai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2014-02-14 Kinai už „GetJar“ grynais sumokės tik 5,3 mln. JAV dolerių  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip patys paskelbė pirkėjai, vieną pirmųjų pasaulyje programėlių parduotuvių jie perka tik už 5,3 mln. JAV dolerių pinigais.

Tiesa, tai nereiškia, kad vakarykštė naujiena yra visiškai klaidinga – šis skaičius gali būti artimas tiesai, įvertinus, kad pasiūlyme „GetJar“ numatytas ir 1 443 074 A klasės akcijų perdavimas, jeigu bus atitikti tam tikri reikalavimai.

„Su Kinijos bendrove kalbame tik apie „GetJar“ JAV padalinio, susijusio su „GetJar Gold“ virtualia valiuta ir mobiliosios reklamos sprendimais, pardavimą. Šis padalinys sudaro maždaug 50 proc. mūsų verslo. „GetJar UK“ padalinys toliau plėtos veiklą su nauju prekės ženklu. Šis pardavimas yra susijęs ir su mano asmeniniu siekiu labiau koncentruoti veiklą Europoje bei daugiau dėmesio skirti „Nextury Ventures“ investicinei veiklai Lietuvoje“, - rašė Ilja Laursas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (1)