Unikalus ekrano užraktas „Knock Code“ užkariauja LG išmaniuosius (Video)  (12)

„LG Electronics“ pranešė plečianti telefonų pasirinkimą, kuriuose bus integruota ekrano užrakto funkcija „Knock Code“. „Mobile World Congress“ pristatyta funkcija iki šiol ši buvo prieinama tik 2014 m. telefonuose – „G Pro 2“, „G2 mini“, „F-Series“ ir „L-Series“ modeliuose. Nuo balandžio mėnesio „Knock Code“ bus prieinama ir „LG G2“ bei „G Flex“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar 2008 m. užpatentuota ir pradėta plėtoti „Knock Code“ funkcija leidžia suskirstyti ekraną į keturias dalis, kuriuose galima nustatyti per 8000 skirtingų užrakto kombinacijų. Nustatytą kombinaciją surinkti galima keliais bakstelėjimais pirštu, todėl ekranas atrakinamas greitai ir patogiai. Didesniam telefono saugumui „Knock Code“ gali pritaikyti ir piršto antspaudo atpažinimo užraktą. Šio tipo slaptažodį galima pritaikyti bet kurioje ekrano vietoje.

Greito užrakto funkcija „Knock Code“ pristatyta, atsižvelgiant į LG vartotojų tyrimus. Jų duomenimis, daugelis vartotojų telefono ekraną atrakina ir tikrina 100-150 kartų per dieną. Apklausos metu daugiau nei 50 proc. vartotojų taip pat nurodė, kad „Knock Code“ yra geriausia „LG G Pro 2“ funkcija, visiškai atitinkanti modernių išmaniųjų telefonų saugumo poreikius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(0)
(5)

Komentarai (12)