Flirtas pasiekė naują lygį! Moteriai susijaudinus suknelė taps permatoma (Video)  (0)

Jeigu esate linkęs greitai susigėsti, tuomet iš šios medžiagos pagaminti drabužiai ant jūsų kūno atskleis daug daugiau, negu tik veido raudonį. Olandijoje įsikūrusi kompanija „Studio Roosegarde“ sukūrė „The Intimacy 2.0“ apdarą, kuris tampa skaidriu, kai jį dėvintis žmogus susijaudina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Suknelę galima rinktis iš dviejų (balto audeklo arba juodos netikros odos) variantų, kuriuose plonos medžiagos juostelėse įmontuotos elektroninės folijos. Joje esantys maži, nematomi davikliai reaguoja į naudotojo kūno temperatūros didėjimą bei širdies ritmo intensyvėjimą ir e-folijos transformuojasi į skaidrų plastiką. Tai reiškia, kad bet koks susijaudinimas, pavyzdžiui, aistra, baimė ar nerimas gali atskleisti daug daugiau, nei drabužį naudojantis asmuo planavo. Originali suknelės versija „Intimacy“, buvo beveik visa sudaryta iš elektroninių folijų. Tai reiškia, kad ji galėjo tapti absoliučiai perregima. Tačiau 2.0 versijoje skaidria tampa tik biusto zona.

Apdovanotas olandų dizaineris Daan Roosegaarde savo stilių įvardija, kaip mados „techno-poeziją“. „Intimacy 2.0 yra mados projektas, kuris ieško santykio tarp intymumo ir technologijų. Čia naudojamos techninės priemonės yra ne tik funkcionalios, bet taip pat ir būdas sukurti intymumą bei tam tikrą tiesioginio privatumo lygį, kuris mūsų šiuolaikinėje technologijų visuomenėje tampa vis svarbesniu“, – teigia autorius.

Kol kas ši suknelė yra tik vieno dydžio – apie 101 centimetro ilgio (S dydis). Ir tai ne vienkartinis koncepcinis D. Roosegaarde projektas. Jis visiškai įsitikinęs, kad jo sukurta suknelė, ar panaši jos versija, galų gale bus dėvima visuomenėje.

„Šiuo metu studija renkasi aukštosios mados dizainerius, kurie galėtų prisidėti prie naujosios „Intimacy 3.0“ mados linijos tiek vyrams, tiek moterims“, – pranešama Daan Roosegaarde interneto svetainėje.

 
 
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(1)
(1)

Komentarai (0)