Demaskuojantys pokalbiai: Ukrainos „separatistai“ yra Rusijos karinės žvalgybos GRU diversantai, kuriems vadovaujama iš Maskvos (Video)  (0)

Ukrainos saugumo tarnyba įrašė ir internete paviešino rytų Ukrainoje valdžios pastatus grobiančių separatistų pokalbius telefonu su savo vadais Rusijoje. Iš pokalbių aiškėja, kad „separatistai“ iš tiesų yra Rusijos kariuomenės diversantai, kuriems vadai iš Maskvos dalija nurodymus, kokius reikalavimus kelti ir kaip elgtis konkrečioje situacijoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2014-04-15 Demaskuojantys pokalbiai: Ukrainos „separatistai“ yra Rusijos karinės žvalgybos GRU diversantai, kuriems vadovaujama iš Maskvos (Video)  (0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ukrainos saugumo tarnybos surinkta ir dokumentais patvirtinta informacija rodo, kad rytų Ukrainoje vyksta plataus masto Rusijos karinė agresija, kurią vykdo Rusijos kariuomenės Vyriausiosios žvalgybos valdybos (GRU) žvalgybinės ir diversinės grupės“, – teigiama pranešime, kurį cituoja „Unian“.

Ukrainos saugumo tarnybos teigimu, šios grupės, apginkluotos sunkiaisiais ginklais, įvairiuose rytų Ukrainos miestuose užima teisėsaugos struktūrų ir administracinius pastatus.

Paviešintuose pokalbiuose žmonės iš Maskvos Slaviansko mieste veikiantiems rusų diversantams nurodinėja, kada ir kam perduoti ginklus bei sprogmenis.

Slavianske veikiantys diversantai raportuoja apie savo veiksmus ir konsultuojasi, ką toliau daryti, kaip organizuoti gynybą.

Diversantams nurodoma reikalauti Ukrainos federalizacijos, kuo greitesnių, ne vėliau nei 25 dieną, naujų gubernatorių rinkimų. Taip pat nurodoma reikalauti, kad Ukrainos Aukščiausioji Rada negalėtų skolintis užsienyje be dviejų trečdalių regionų pritarimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(8)
(0)
(1)

Komentarai (0)