Planšetiniams kompiuteriams į kaulus duos kompiuteris „Lenovo IdeaPad G50“  (2)

Nešiojamų kompiuterių rinka po truputį traukiasi dėl nebrangių planšetinių kompiuterių spaudimo. Situacija nepatenkinta kompanija Lenovo ėmė daryti išvadas – ji žemiausiam kainų segmentui skirtą nešiojamą kompiuterį IdeaPad G50, praneša puslapis Notebook Italia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, kad nešiojamas kompiuteris gaus 15,6“ įstrižainės 1366 x 768 taškų raiškos ekraną. Aparatinės įrangos pagrindą Intel procesoriai (maksimali konfigūracija numato Core i7) bei iki 16 GB talpos DDR3 operatyvioji atmintis.

Kadangi modelis priklauso biudžetiniam segmentui, o jo savininkais dažniausiai taps namų vartotojai, gamintojas įdiegė 1 TB talpos kietą diską, kurio užteks ne tik daugybei muzikos ir filmų, bet ir žaidimams. Už grafiką atsakingas diskretinis adapteris AMD Radeon M230 su 2 GB VRAM atminties.

Iš periferinių sąsajų galima paminėti USB 3.0, USB 2.0, HDMI ir VGA, SD ir MMC atminties kortelių skaitytuvą, 3,5 mm garso išvestį ir lizdą mikrofonui. Virš ekrane rasime HD 720p raiškos kamerą. Įdiegtas DVD optinių diskų skaitytuvas. Iš komunikacinių įrenginių prieinami Wi-Fi 802.11 b/g/n, Ethernet ir Bluetooth.

Apie Lenovo IdeaPad G50 pasirodymo datą šiuo metu duomenų nėra, tačiau žinoma, kad bazinės konfigūracijos kaina prasidės nuo 399 JAV dolerių (1000 lt be mokesčių).

Priminsime, jog šios serijos nešiojami kompiuteriai pardavinėjami ir Lietuvoje - jei įdomu, tolesnėje nuorodoje galite susipažinti su Lenovo IdeaPad nešiojamų kompiuterių asortimentu ir lietuviškomis kainomis. Tiesa, pagal kainą jiems gerokai trūksta iki Lenovo IdeaPad G50.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(2)

Komentarai (2)