Publikuotas Titanfall: Expedition žaidybinis vaizdo klipas (Video)  (3)

Po truputį artėja šaudyklės Titanfall pirmojo papildymo Expedition debiutas. Ir nors tiksli data dar nežinoma, nauja informacija apie minėtą DLC pasirodo pavydėtinai reguliariai. Jei prieš savaitę buvo publikuota eilė nuotraukų, tai dabar atėjo eilė pilnaverčiam vaizdo klipui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo klipe demonstruojami nauji žemėlapiai, kurių bus trys – Swampland, Runoff ir Wargames. Pirmasis žaidėjus nukels į pelkėtą vietovę su labai aukštais medžiais ir senoviniais griuvėsiais. Pilotai galės pasinaudoti medžiais kaip sienomis, šokinėti nuo vieno prie kito medžio kaip beždžionėlės ir atlikti netikėtus išpuolius.

Antrasis žemėlapis – Runoff – tai pramoninė zona su daugybe iškilusių pastatų. Čia reikės kovoti ribotoje erdvėje. Trečiasis žemėlapis – War Games – taps puikia galimybe pilotams pademonstruoti savo galimybes: čia rasime galybę sienų, tarp kurių galima skraidyti ir atlikti staigius, tikslius smūgius kitiems pilotams bei Titanams.

Papildymas, kaip ir pats žaidimas bus prieinamas tokioms platformoms, kaip PC, Xbox 360 ir Xbox One. Tikslesnę datą kūrėjai žada pranešti vėliau.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai (3)