Wolfenstein: The New Order – įveikti siužetinę liniją užtruks 20 valandų (Video)  (1)

MachineGames kūrybinis direktorius Jens Matthies, dalyvaudamas klausimų – atsakymų maratone su Reddit vartotojais, jau spėjo išduoti, kad Wolfenstein: The New Order pasižymės intriguojančiu, tačiau ne visai linijiniu siužetu, taip pat sudėtingų sprendimų priėmimu, tiesiogiai įtakosiančiu tolimesnius įvykius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kiek vėliau papasakojo, kiek laiko gali užtrukti siužetinės linijos įveikimas.

Jens Matthies teigimu, jei žaidėjas nuspręs aplankyti visus užkampius ir surinkti užslėptus „bonusus“, jam prireiks maždaug 20 valandų. Reikia pripažinti, kad pirmojo asmens šaudyklei tai nėra toks jau blogas rezultatas.

Kartu jis pareiškė, kad pereiti pirmojo asmens šaudyklę turėtų būti įdomu bent jau du kartus. „Wolfenstein: The New Order – vieno žaidėjo režimo projektas, tačiau mes stengėmės, kad žaisti pakartotinai būtų taip pat įdomu. Tame tarpe, pirmoje žaidimo dalyje bus pasiūlytas alternatyvus kelias, kuris pakeis istorijos eigą. Manau, daugeliui bus įdomu pereiti žaidimą du kartus, ką pamatytų, kuo viskas gali pasibaigti, jei jų pasirinkimas būtų kitoks.“

„Nenoriu girtis, tačiau šis pasirinkimas įtakos siužeto eigą ir pakeis žaidybinį procesą. Mes tai vadiname alternatyvia pabaiga, tačiau kalbama ne tik apie galutinį vaizdo klipą – pasirinkimas įtakos visą žaidimo toną“, – pridūrė Jens Matthies.

Wolfenstein: The New Order pasirodymas prekyboje numatytas gegužės 20 d., bus palaikomos tokios platformos, kaip PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 ir PlayStation 3. Žaidimą jau galima rezervuoti el. distribucijos sistemoje Steam.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai (1)