Tango PC – išmaniojo telefono dydžio stacionarus kompiuteris  (5)

Tango PC – tai stacionarus kompiuteris, kurio matmenys prilygsta šiuolaikiniam išmaniajam telefonui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Projekto autoriai per puslapį IndieGoGo jau surinko daugiau nei $300 000 kompiuterio kūrimui, tuo tarpu gamybai reikiami $100 000 gauti per Kickstarter. Tai reiškia, kad Tango PC pardavimai turėtų prasidėti dar šiemet.

Kūrėjų teigimu, kompiuteris gaus 4 branduolių procesorių AMD A6-5200 (Kabini), kuris dirba 2 GHz dažniu, integruotą grafikos posistemę Radeon HD 8400 su 128 universalių procesorių. operatyvios atminties kiekis – nuo 2 GB iki 8 GB, duomenų kaupiklis – nuo 32 GB, trys USB 2.0, vienas USB 3.0, HMDI, 3,5 mm ausinių lizdas ir Wi-Fi adapteris.

Būtina pažymėti, kad Tango PC yra modulis, kuriam bus reikalinga speciali stotelė. Pastaroji turės maitinimo bloką, aušinimo sistemą ir komunikacinius lizdus, tuo tarpu pats modulis – procesorių, atmintį, duomenų kaupiklį ir bateriją. Modulis galės būti naudojamas skirtingose stotelėse, todėl nereikės jaudintis dėl duomenų sinchronizavimo skirtinguose kompiuteriuose.

Tango PC galės veikti su operacine sistema Windows, taip pat skirtingomis Linux versijomis. Žaidimų gerbėjai galės pasinaudoti Steam OS ir taip kompiuterį paversti mobilia konsole. Tango PC kaina prasidės nuo $349 (875 lt), kiekviena papildoma stotelė – $99 (250 lt).

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: