Kodėl Ukraina taip įnirtingai gina iš esmės sugriautą Donecko oro uostą?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kirtiklis 2014-10-10 14:20
Kai neturi žodžių tai tik tiek sugebi? Ar jau baigėsi išmintis su mongolais ir kita kuo? Jei nesugebi taip ir sakyk - skleidžiu dezinformacija ir viskas.
giedrius.saugai 2014-10-10 15:09
Ne man baigės išmintis, o tau. Rašyk ne rašęs,- jums rusai puola ir gana. Kai nebeturit ką atsakyti, pradedat koliotis, o kai nė nebepadeda , -bandot ieškot būdų kaip blokuot, cenzuoruot ir t.t Skaičiau jūsų apsirašinėjimus su Ernestu, jūs nuo jo gaunat malkų sausai, - meta faktus , nuorodas ,- beje vakarietiškas!,ne "propagandą rusų" ten- bet , matau , jūs net nežiūrit ir toliau kaip užstrigusi plokštėlė, malat savo. Žiūrėk, tu nepaskaitei apie Rusijos-Mongolijos karus : http://lt.wikipedia.org/wiki/Rusija . Aišku, tu ir čia neskaitysi, tad įdėsiu citatą :" Susiformavo trys pagrindiniai centrai: Vladimiras, Volynė ir Novgorodas. Šias valstybes labai susilpnino mongolų užkariavimas XIII a. viduryje. Po 1240 m. mongolų žygio visos rusų kunigaikštystės tapo mongolų duoklės mokėtojomis. Tuo pačiu metu rusų kunigaikštystėmis ėmė domėtis ir kitos kaimyninės valstybės: Švedija, Livonija ir Lietuvos Didžioji Kunigaikštystė. Livonijos ordino ir švedų puolimą 1242 m. sustabdė Vladimiro didysis kunigaikštis ir Novgorodo valdovas Aleksandras Nevskis." .
Kirtiklis 2014-10-10 17:38
Pats jau pasimetei savo rašliavoje tavo komentaras į Vytax - jis rašė apie sibiro tauteles. tada "Kažin kas labiau naikino tas valstybėles- rusai, ar Mongolai. O gal bijodamos būti sunaikinti Mongolų jungės prie rusų?" Kokio mongolų jungo kai 1294 suskilo mongolų imperija? Kada tarpusavyje nesutarė tai kur jų jungas, kai dar pati Rusija iš dalies nuo jų priklausė, tai bėgo nuo mongolų į rusija kuri vis dar priklause nuo mongolu> Logikos nulis. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 3-1896.gif 1533 pradžia sibiro nukariavimo kuris turėjo savo valstybę.. Tai patys jungėsi prie Rusijos bėgdami nuo mongolų? http://lt.wikipedia.org/wiki/Mongol%C5% ... re_map.gif Na kaip tada jūsų teiginys atrodo per šiuos įvikius? Gal tada pereiti prie sekančio jūsų teiginio? "5. Iki kol vakarų finansuojami revoliucionieriai nesugriovė carinės Rusijos,- ji buvo turtingiausia šalis pasaulyje su stipria ekonomika"? Gal ir šita dezinformacija pakalbėt?
Kirtiklis 2014-10-10 18:13
Arns 2014-10-10 18:52
giedrius.saugai, kažką vieną kartą išgirdęs, nepulk skleisti, pirmiau nepatikrinęs. Dabar privarei tokių nesąmonių, kad net nežinai kada juoktis tave skaitant, kada priimti už rimtą, ypač kai žodis žodis cituoji lietuvišką vikipediją... P.S Nuo 2014 Donecko oro uosto, diskusija nužengė iki viduramžių Aukso ordos, gal truputi sustokit, kol iki akmens amžiaus nenužengėt.