nVidia prezidentas: „Žaidimų konsolių geriausios dienos jau praeityje“  (0)

Susitikime su analitikais investuotojais nVidia prezidentas Jen-Hsun Huang ne tik pasidžiaugė geriausiais per visą kompanijos ketvirčio finansiniais rezultatais, tačiau kartu palietė eilę kitų temų, kurios įtakoja nVidia verslą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jen-Hsun Huang neišvengė diskusijų apie žaidimų konsoles. Kaip žinia, nVidia bando kovoti prieš konsoles, akcentuodama asmeninius kompiuterius, tuo tarpu savo įrenginį Shield kategoriškai atsisako pripažinti konsole.

nVidia prezidento manymu, žaidimų kompiuterių rinka yra demokratiškesnė, ji leidžia nuolatos modernizuoti platformą: pavyzdžiui, stacionaraus kompiuterio viduje galima rasti trijų ar net keturių kartų komponentų. Taip pat labai patraukli ir žaidimų PC naudojimo kaina.

Be to, asmeniniams kompiuteriams skirti žaidimai pasiekė tokį progreso lygį, kad konsolės jau nebegali būti laikomos geriausia žaidimų platforma. Jų geriausios dienos jau praeityje, kategoriškai pareiškė Jen-Hsun Huang.

Savo pasisakymų metu jis palietė ir mobilios rinkos perspektyvas, paminėjo ir operacinę sistemą Android. Šiuolaikiniame pasaulyje yra keletas būdų, kaip patirti malonumą iš žaidimų, teigė nVidia vadovas.

Žaidimų kompiuteriai ir toliau žengia į priekį, programinė ekosistema progresuoja tokiais tempais, kurie anksčiau ir nesisapnavo. Tačiau iš karto už PC nugarų yra mobilūs įrenginiai su Android, ir tai yra antra pagal svarbą žaidimų platforma. Naujausia nVidia planšetė apsiginkluos naujausia Android versija – 5.0 Lollipop.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai (0)