Nauja Skype programa vers jūsų kalbą tiesiogiai (Video)  (2)

Microsoftui priklausančio Skype programinė įranga šiandien (2014-12-15) pradės versti žmonių balso skambučius. Kaip peržiūros programos dalis, Skype Translator leidžia žmonėms, kalbantiems angliškai ir ispaniškai, susikalbėti gimtąja kalba, nesimokant užsienio. Tai skamba kaip stebuklas, bet tai yra ilgų Microsoft tyrimų komandos ir Skype darbo metų rezultatas – ankstyva veikianti programinė įranga, ateityje galinti pakeisti bendravimą visame pasaulyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skype Translator Preview veikia su Windows 8.1 arba Windows 10 peržiūros versija, ir girdimą anglų ar ispanų kalbėtojo balsą paverčia tekstu bei išverstu garsu. Anglas girdėsispanų pašnekovo vertimą ir atvirkščiai. Microsoft anksčiau yra demonstravusi technologiją tarp anglų ir vokiečių kalbų, bet ispanų bus vienintelė, be anglų, kuri bus iš karto palaikoma peržiūroje.

Microsoft pateikia Skype Translator kaip įrankį mokykloms ir kompanija išbandė jį su mokiniais JAV ir Meksikoje. Skype jau dabar populiarus klasėse, mokytojai dalyvauja vaizdo konferencijose, jungia savo mokyklas su klasėmis visame pasaulyje. Nors bandymai ir demonstracijos vyko kaip riboti ir kontroliuojami eksperimentai, Microsoft žingsnis atveria Skype Translator daug platesnei auditorijai išbandyti tikrame pasaulyje.

Microsoft taip pat verčia greitųjų žinučių pokalbius per Skype Translator, ir palaiko daugiau, nei 40 kalbų. Jei susidomėjote Skype Translator išbandymu, jums reikės paprašyti pakvietimo Microsoft Skype puslapyje, o registracijos kodo STVER4230 naudojimas gali padėti gauti kvietimą kiek greičiau.


Tom Warren
www.theverge.com

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Input.lt
Input.lt
(41)
(0)
(41)

Komentarai (2)