Kada sulauksime naujojo „Samsung Galaxy S6“?  (3)

Jeigu tikėsime nauja neoficialiai paplatinta informacija, „Samsung“ pristatys „Galaxy S6“ jau naujų metų pradžioje CES 2015 renginio metu. Kas jau yra žinoma apie naują šios kompanijos flagmaną?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis „Naver“ paskelbta informacija, „Samsung“ naują flagmaną ketina pristatyti kitų metų pradžioje CES 2015 renginio metu, kuris įvyks sausio 6 – 9 dienomis. Jei tai tiesa, „Galaxy S6“ būtų parodytas diena ar dvi anksčiau.

Tačiau ar įrenginio premjera CES 2015 renginio metu yra tikėtina? Šiek tiek sunku tuo patikėti. Labiau reikėtų tikėtis, kad „Galaxy S6“ bus pristatytas kitos – Barselonoje įvykstančios MWC 2015 (kovo 2 –5 d.) elektronikos mugės metu. Būtent prieš šį renginį buvo pristatytas ir „Galaxy S5“.

Tačiau „Samsung“ gali norėti „Galaxy S6“ įvesti į rinką anksčiau. Kodėl? Dėl to, kad jaučia nuolatinę „Apple“ konkurenciją. Kiekvienais metais „Apple“ parduoda vis daugiau „iPhone“ įrenginių, o korėjiečių pardavimai pastaruoju metu pablogėjo.

Tarkime, kad tiksli „Galaxy S6“ premjeros data lieka paslaptimi, tačiau kokia dar informacija jau žinoma apie šį išmanųjį telefoną? Pasirodo, kad yra pakankamai duomenų, o viskas „benchmarkų“ dėka, kuriuose pasirodė „Galaxy S6“ (kodiniu pavadinimu M-G925F). Jau yra žinoma, kad išmanusis telefonas pasižymės tokiais elementais ir parametrais:

  • 5,5 colių AMOLED ekranas su QHD (2560 x 1440 pikselių) skriamąja geba;
  • 8 branduolių, 64-bitų procesorius Exynos 7420 (tikimasi, kad taip pat bus prieinamas modelio variantas su Snapdragon 810);
  • 3 GB RAM atminties;
  • 32 GB eMMC atminties duomenims;
  • Wi-Fi 802.11ac, modemas LTE cat. 9;
  • 5 Mpix priekinė kamera, 16 arba 20 Mpix galinė kamera.

„Samsung“ yra paskelbęs, kad ateinančiais metais ketina pakeisti išmaniųjų telefonų politiką. Tikimasi, kad rinkoje pasirodys apie 25-30% mažiau naujų modelių nei šiais metais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(14)
(3)
(11)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: