CES 2015: pristatyta naujoji „Sony BRAVIA“ ypač plonų televizorių linija bei „Blu-ray“ grotuvai (Video)  (0)

Bendrovė „Sony“ pristato 2015 m. BRAVIA serijos televizorius, tarp kurių – net 12 modelių su maksimalia 4K raiška, daugelis jų taip pat aprūpinti naujos kartos procesoriumi X1 ir išmaniosiomis „Smart TV“ funkcijomis. Be to, šie maksimalios raiškos televizoriai, kurių ekrano įstrižainė siekia nuo 55 iki 85 colių, išsiskiria elegantiškomis dizaino linijomis ir itin plonu korpusu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujuose „Sony“ 4K televizoriuose panaudotas naujos kartos vaizdo apdorojimo procesorius X1, gebantis idealiai atkurti ir pateikti bet kokio formato vaizdo medžiagą – 4K, HD, standartinės raiškos turinį ar net interneto vaizdelį. Naujasis procesorius yra pagrindinis ryškių, detalių ir kontrastingų vaizdų garantas, nes kiekvienas vaizdo signalas yra nuodugniai apdorojimas HD ir standartinės raiškos vaizdus padidinant iki 4K formato. Taip pat iki minimumo sumažinamas vaizdinio triukšmo lygis, padidinamas vaizdo kontrastingumas sustiprinant šviesius atspalvius ir gilią juodą spalvą.

Dar viena šiųmečių BRAVIA televizorių naujovė – integruota interneto paslaugų platforma „Android TV“. Tai reiškia, kad nuo šiol viskuo, kuo naudojotės per išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį, galėsite mėgautis dideliame televizoriaus ekrane. „Android TV“ atveria vartus į filmų, muzikos, nuotraukų, žaidimų, interneto paieškos ir programėlių pasaulį, o „Sony“ pasirūpins išskirtine vaizdo ir garso kokybe. Be to, pasitelkę „Google Cast“ funkciją galėsite paprastai perkelti turinį iš išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio į savo televizoriaus ekraną.

Per naują BRAVIA televizorių grafinę vartotojo sąsają nuo šiol galima dar paprasčiau ir sklandžiau naudotis vaizdo turiniu, programėlėmis ir kitomis pramogomis. Tuo metu nuotolinio valdymo pultelis su jutikliniu laukeliu leis patogiau išsirinkti TV kanalą iš sąrašo, peržiūrėti interneto vaizdelius ar nuotraukas.

Šių metų BRAVIA modeliai ne tik išmanesni, bet ir gerokai plonesni. Pavyzdžiui, naujasis „X90C“ (65 ir 55 colių įstrižainė) modelis sukurtas remiantis levituojančio dizaino koncepcija, o šio televizoriaus korpuso storis siekia vos 4,9 mm. Šiam modeliui suprojektuotas ir inovatyvus laikiklis, tad pritvirtintas prie sienos šis televizorius atrodys tarytum meno kūrinys. 

Galop pirmą kartą „Sony“ televizoriuose panaudota aukštos raiškos garso technologija „High-Resolution Audio“. Šią technologiją galima rasti „X94C“ ir „X93C“ modeliuose, kurie geba atkurti įprastas kompaktines plokšteles pranokstantį garsą. Šie televizoriai automatiškai pagerina garsą iš bet kokio šaltinio, todėl žiūrovai praktiškai visada galės mėgautis įstabiai skambančia muzika ar dialogais.

„Sony Blu-ray“ grotuvai

Kartu su BRAVIA televizorių modeliais debiutuoja ir 3 nauji „Blu-ray“ grotuvai – „BDP-S5500 Smart 3D“, „BDP-S4500 Smart 3D“ ir „BDP-S1500 Smart“. Elegantiškos išvaizdos grotuvai atrodys nepriekaištingai bet kokioje svetainėje, o jų korpuso išvaizda sutaps su naujųjų „Sony“ televizorių dizaino filosofija.

Naujieji „Sony“ grotuvai išsiskiria visiškai nauja vartotojo sąsaja, greičiau negu per sekundę paleidžiamais diskais, plačiu pramoginio turinio pasirinkimu iš įvairų interneto paslaugų tiekėjų ir iš „Sony Entertainment Network“ portalo. Grotuve „BDP-S5500 Smart 3D“ integruotas patobulintas belaidis „Wi-Fi“ ryšys, kuris veikia efektyviau patalpų viduje, taip užtikrinamas stabilesnis interneto turinio perdavimas. Šis grotuvas taip pat palaiko telefono ar planšetinio kompiuterio ekrano dubliavimo funkciją.

Naujieji BRAVIA 4K ir „Full HD“ televizoriai bei „Blu-ray“ grotuvai Europos rinkoje pasirodys nuo 2015 m. vasario mėn.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(0)
(11)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: