Naujienos iš „Samsung“: sulauksime ne tik stiklinio flagmano, bet ir bevieliu būdu įkraunamo „Orbis“  (2)

Remiantis vakarietiškąja spauda, rašančia šių metų „MWC“ renginio tema, kompanija „Samsung“ į Barseloną atsiveš flagmano modelį „Galaxy S6“ ir „Tizen OS“ pagrindu veikiantį išmanųjį laikrodį „Orbis“. Internete pasirodė nauja informacija susijusi su šiais įrenginiais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip praneša Korėjos servisas „Ddaily“ ir kiti jau anksčiau mūsų aprašyti šaltiniai, „Samsung“ kompanijos planuojamas išmanusis telefonas bus tam tikra staigmena vizualinės pusės prasme. Topinis modelis turėtų pasižymėti pagrinde iš stiklo pagamintu korpusu. Deja, įrenginys neturės keičiamos baterijos.

Pasak „Ddaily“, „Galaxy S6“ modelyje kompanija „Samsung“ ketina atsisakyti metalinio unibody korpuso. Klaida būtų pasirinkti nuolat kritikuojamą plastiką, todėl panašu, kad Korėjos gamintojas apsisprendė dėl konstrukcijos iš stiklo. Stiklinis turėtų būti visas galinis išmanaus telefono skydelis, o metalinis bus tik rėmelis. Tačiau dėl tokių sprendimų naujasis flagmanas neturės šiuolaikinių „Samsung“ telefonų privalumo – keičiamos baterijos. Panašu, gerbėjams tai ne itin patiks.

„MWC“ renginio metu „Samsung“ taip pat turėtų pristatyti naują išmanaus laikrodžio modelį „Orbis“. Įrenginys nepalaikys „Google“ sistemos „Android Wear“, o veiks „Tizen“ pagrindu. Apie šį įrenginį nėra daug informacijos, tačiau šiek tiek duomenų apie technines specifikacijas atskleidžia laikomas gana patikimu „SamMobile“ portalas. Remiantis jo informacija, „Orbis“ turėtų pasižymėti bevielio įkrovimo būdu vos jį išėmus iš dėžutės. Panašu, kad tai didelis pranašumas, tačiau kyla abejonės, kaip toks sprendimas paveiks jo kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(5)
(8)
(-3)

Komentarai (2)