Slapta žinutė iš nVidia: kovo 3 d. bus pristatyta revoliucinė žaidimų platforma  (1)

Kompanijos nVidia puslapyje NVIDIA Made to Game rastas slaptas pranešimas, kuris matomas, pažvelgus į puslapio kodą. Jei gerai matomas užrašas kviečia į kovo 3 d. įvyksiantį renginį, tai slapta žinutė skelbia:


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„nVidia vadovas Jen-Hsun Huang kviečia jus prisijungti prie jo kovo 3 d, kadangi mes pristatysime revoliucinę žaidimų platformą.“

Jei anksčiau buvo manoma, kad tai gali būti naujasis SHIELD su procesoriumi Tegra X1, tai dabar kalbama apie nVidia bandymą sukurti žaidimų konsolę su operacine sistema Android.

Atsižvelgiant į anksčiau nVidia vadovo išsakytas frazes, jog kompanija prie naujo produkto dirbo apie 5 metus, galima tikėtis kažko rimtesnio, nei eilinė SHIELD versija.

Mažai kas abejoja, kad naujasis sprendimas bus sukurtas 20 nm procesoriaus Tegra X1 pagrindu. Jis turi 8 branduolius (po keturis Cortex-A53 ir Cortex-A57 su 64 bitų palaikymu), taip pat Maxwell architektūros grafiką su 256 CUDA branduoliais.

Ekspertai prognozuoja, kad 10 W TDP turintis Tegra X1 gali realiu laiku demonstruoti Unreal Engine 4 Elemental, kuris buvo sukurtas 2012 m. ir kurio demonstracija savo laiku buvo vykdoma, naudojant nVidia grafiką su 300 W TDP.

Kai kas neatmeta galimybės, jog nVidia darbuojasi prie savo virtualios realybės šalmo, kuris palaikys Maxwell architektūros grafinių adapterių palaikomą technologiją VR Direct. Koks tai bus produktas iš tikrųjų, turėtume sužinoti jau kovo pradžioje.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(14)
(1)
(13)

Komentarai (1)