Pagaliau pasirodė informacija, kada sulauksime žaidimų su DirectX 12 palaikymu  (0)

Po to, kai kompanija Microsoft praėjusiais metais pristatė DirectX 12, o vėliau pradėjo aiškėti apie naujojo API milžinišką pranašumą prieš DirectX 11, daugelis žaidėjų ėmė su nekantrumu laukti naujų žaidimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Microsoft dar praėjusiais metais tvirtino, kad pirmieji žaidimai su DirectX 12 palaikymu turtų pasirodyti 2015 m. pabaigoje, o šiuos žodžius patvirtinti dar kartą ryžosi kompanijos žaidimų padalinio vadovas Philas Spenceris.

Jis savo Twitter paskyroje pranešė, kad pirmieji žaidimai su DirectX 12 žaidėjus pasieks iki šių metų galo. Kokie tai bus žaidimai (jų pavadinimai, žanrai ir t.t.), kol kas nežinoma, o pats Microsoft atstovas apie tai neužsiminė.

Priminsime, kad DirectX 12, kuri bus operacinės sistemos Windows 10 sudėtyje, savo funkcionalumu daugelyje sričių atkartos AMD Mantle technologiją. Naujajame API taip pat numatytas žemiausio lygio prieiga prie aparatinės įrangos ir daug tolygesnis procesoriaus branduolių apkrovimas.

Taip pat pareikšta, jog bus sumažinta grafinių procesorių apkrova; tikėtina, kad būtent todėl žaidimams pavyks dėl to pasiekti bent jau keletą kadrų per sekundę daugiau, nei su DirectX 11.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(18)
(5)
(13)

Komentarai (0)