Xbox One taip pat gaus DirectX 12 - kokių grafikos permainų galima sulaukti?  (1)

Naujasis Microsoft API DirectX 12 veiks ir konsolėje Xbox One, o tai suteikė viltį, jog tai leis sukurti žaidimus su pažangesne grafika, o kartu pasinaudoti šiandien standartu tapusia Ful HD 1080p raiška. Tačiau ne visi kūrėjai spinduliuoja optimizmu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš porą dienų studija CD Projekt RED užsiminė, jog DirectX 12 palaikymas gali atsirasti The Witcher 3: Wild Hunt po to, kai žaidimas debiutuos prekyboje, o rinkoje pasirodys operacinė sistema Windows 10.

Žinoma, Xbox One savininkai pradėjo tikėtis, kad jų konsolei skirta The Witcher 3: Wild Hunt versija taip pat gaus DirectX 12, todėl padidės ne tik kadrų per sekundę skaičius, bet ir palaikoma raiška.

The Witcher 3 vyriausiasis dizaineris Damienas Monnieras pareiškė, kad tokios viltys neturi didelių šansų tapti realybe. Vien tik DirectX 12 neužteks, kad konsolėje Xbox One žaidimas veiktų didesne nei 900p raiška.

„Tiesą sakant, aš manau, kad bet kokie raiškos pokyčiai pareikalaus iš Microsoft daug daugiau pastangų, nei tiesiog atnaujinimas iki DirectX 12“, – The Witcher 3 kūrėjas pareiškė savo Twitter paskyroje.

Kiek vėliau Damienas Monnieras pažadėjo, jog kūrėjai pasistengs iš Xbox One su DirectX 12 išspausti viską, kas tik įmanoma, tačiau jokių toli siekiančių pažadų pateikti nenorėjo.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai (1)