Kiek kainuos šveicariškas „Apple Watch žudikas“?  (0)

Šveicarijos laikrodžių gamintojas „Tag Heuer“, kuris yra Prancūzijos aukščiausios kokybės prekinių ženklų grupės „LVMH“ lygiavertis narys su „Zenit“ ir „Hublot“, ketina išleisti savo pirmąjį „protingą“ laikrodį jau šį rudenį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak „LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SE“ laikrodžių gamybos vadovo Žano Klodo Biverio, išmaniojo laikrodžio „Tag Heuer“ baterija užtikrins 40 valandų autonomiją, tuo tarpu „Apple Watch“ siūlo tik 18 val. Jis taip pat pareiškė, kad tikslinė „Apple Watch“ auditorija yra jauni žmonės, kurie iš niekada nenešiojo laikrodžio. „Bloomberg“ praneša, kad šios prabangios naujienos kaina bus tik 1400 JAV dolerių. Tikiuosi, kad „Apple“ parduos milijonus savo laikrodžių, juk kuo daugiau žmonių juos nusipirks, tuo labiau norės išbandyti ką nors kita ir galiausiai ateis į „Tag Heuer“, – pareiškė Žanas Klodas Biveris. Anksčiau jis teigė, kad „Tag Heuer“ nebus priešpastatytas „Apple“, nes jų laikrodžiai turės „savo DNR“, o „Apple Watch“ atrodo tarsi būtų pagaminti pirmojo semestro studento.

„Tag Heuer“ laikrodžių kūrime dalyvauja „Intel“ ir „Google“, tačiau šių kompanijų vaidmuo gamyboje oficialiai nėra atskleistas. Manoma, kad laikrodis bus gaminamas Šveicarijoje, o visa skaitmeninė ir programinė įranga – Silicio slėnyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(14)
(11)
(3)

Komentarai (0)