Darbui su nauja Windows funkcija teks įsigyti ir naują įrenginį  (0)

Konferencijos BUILD 2015 metu Microsoft pademonstravo gana įdomią funkciją Continuum. Ji, prijungus išmanųjį telefoną per mini-HDMI lizdą prie didelio ekrano, Windows 10 keičia darbastalį, taip prisitaikydama prie didelių ekranų matmenų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei naudojamas planšetinis kompiuteris su prijungtą klaviatūra, Continuum keičia vartotojo sąsają tarp įprasto darbastalio ir sensorinio varianto su dideliais elementais, siekdamas padidinti komfortą, kai dirbama su pirštais./p>

Atsakinėdamas į vartotojų klausimus per Twitter, programos Windows Insider vadovas Gabriel Aul pranešė, kad norintys pasinaudoti naująja funkcija vartotojai privalės įsigyti naują išmanųjį telefoną.

Kokie konkretūs reikalavimai keliami aparatinei įrangai kol kas nepranešama. Microsoft pastaruoju metu metu akcentuoja nebrangius išmaniuosius telefonus, tikėdamasi padidinti savo rinkos dalį, tuo tarpu naujieji flagmanai pasirodys ne anksčiau nei debiutuos Windows 10.

Pagal naujausius gandus, kalbama apie du naujus išmaniuosius telefonus – flagmanus, kurie gavo kodinius pavadinimus CityMan ir TalkMan. Pirmasis turi 5,7“ įstrižainės Quad HD (2560 x 1440) ekraną, 8 branduolių Qualcomm procesorių, 3 GB RAM ir 20 MP kamerą. Antrasis gaus 5,2“ ekraną ir 8 branduolių Snapdragon 810. Abiejų baterijos – 3000 mAh.

Gabriel Aul taip pat pranešė, kad programa Windows Insider galės pasinaudoti ir kitų gamintojų išmaniųjų telefonų savininkai. Tiesa, ar jie turės galimybę pasinaudoti funkcija Continuum, nepranešama.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai (0)