Bėdos su Apple Watch nesibaigia: pagrindiniame komponente aptiktas brokas  (0)

Kompanija Apple savo firminiuose laikrodžiuose aptiko defektą, praneša verslo leidinys The Wall Street Journal. Šaltinio teigimu, ši problema privertė kompaniją apriboti Apple Watch tiekimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Brokas buvo aptiktas pagrindiniame komponente Taptic Engine – vibromotore, kuris informuoja vartotoją apie naujus pranešimus ir kitus veiksmus, o taip pat atsakingas už laikrodžio daviklių užfiksuotus duomenis apie širdies pulsą.

Apple Watch naudojamo vibromotoro signalas panašus į lengvą stuksenimą per riešą ir laikomas daug efektyvesniu informacijos perdavimo būdu, nei garsai ar įprasta vibracija.

Serijinė Apple laikrodžių gamyba pradėta 2015 m. vasario mėnesį. Pirminiai testai parodė, kad defektas susijęs su Taptic Engine, kurio vienu iš tiekėjų yra kinų kompanija AAC Technologies Holdings.

Atitinkamą komponentą tiekia ir kita kompanija – Nidec Corp. Kadangi jos sukurtas vibromotoras defekto neturi, Apple užsakymus nukreipė būtent šiam gamintojui, tačiau prireiks laiko, kad būtų galima pagaminti reikiamą kiekį.

Kompanija Apple neplanuoja atšaukti įrenginių, kadangi nėra patvirtintos informacijos, jog defektą turintis laikrodžių tiražas pateko į pirmųjų Apple Watch pirkėjų rankas.

Šaltiniai taip pat pažymėjo, jog praėjusią savaitę Apple be jokių paaiškinimų kai kuriuos teikėjus informavo, jog jiems būtina sumažinti gamybą iki šių metų birželio mėnesio. Tikėtina, kad Apple taip ruošiasi antros kartos Apple Watch komponentų gamybai.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(20)
(-16)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: