„Xbox One“ gerbėjams – puiki žinia  (2)

Renginyje E3 2015 kompanija Microsoft nuolat akcentavo naujos kartos konsolę Xbox One, kuriai buvo skirta nemažai išskirtinių projektų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau naujienų sulaukė ir Xbox 360 savininkai, kuriems buvo pranešta, kad konsolei skirti žaidimai bus suderinami su Xbox One. Žaidimai, platinami tiek diskuose, tiek skaitmeniniu būdu, gaus visas šiuolaikinių žaidimų galimybes, tokias kaip žaidybinio proceso transliavimo funkcija, ekrano nuotraukų darymas ir DVR funkcija. Žaidimo eigos išsaugoti momentai taip pat galės būti perkelti iš senos į naujos kartos konsolę. Daugelio žaidėjų režimą palaikančiuose žaidimuose galės vienu metu žaisti ir Xbox 360, ir Xbox One savininkai. Programos Xbox Preview dalyviams bus prieinama 18 žaidimų, o iki metų pabaigos jų padaugės iki 100. Tiesa, atgalinį suderinamumą dar turės patvirtinti žaidimų kūrėjai. Be to, reikia pažymėti, kad Xbox 360 skirtas kontroleris Kinect ir tiek žaidimai, kuriems jis būtinas, naujos kartos konsolėse Xbox One palaikomas nebus.

Taip pat buvo pranešta apie naują funkciją Xbox Game Preview – galimybę gauti prieigą prie žaidimų, kurie dar yra kūrimo etape. Čia Microsoft kopijuoja tarnybą Steam Early Access, leidžiančia žaidėjams nuspręsti, ar jie nori įsigyti žaidimą po jo debiuto prekyboje, ar ne. Šiuo metu prieinami du žaidimai – The Long Dark ir Elite: Dangerous.

Anonsuotas žaidimas Fallout 4 konsolėse Xbox One palaikys modifikacijas, skirtas asmeniniams kompiuteriams. Apie panašią galimybę kitų žaidimų atžvilgiu kol kas nepranešama. Pristatytas ir naujas Xbox One valdiklis, tačiau jo kaina ir pasirodymo data vis dar nežinomi.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(5)
(3)

Komentarai (2)